10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Asigură-te că îl pregătești pe cel mic pentru soarele de vară cu această listă de verificare obligatorie de sfaturi de siguranță pentru cărucior și greșeli de evitat. Atunci când se iau măsurile de precauție potrivite, bebelușii pot avea un timp sigur și plăcut în cărucior în timpul verii.

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Să scoți bebelușii într-o zi călduroasă de vară pentru o plimbare cu căruciorul sună ca o idee fantastică. Păsările ciripesc, florile sunt în plină floare și există o briză moale în aer. La suprafață, pare momentul ideal pentru a scoate bebelușii în cărucior.

Atunci când lucruri precum temperatura, cât de însorit este și nivelul de confort al bebelușilor nu sunt luate în considerare în această ecuație, părinții se pot trezi rapid nepregătiți. Iar când se întâmplă acest lucru, bebelușii sunt în pericol. Lucru care poate fi evitat dacă părinții cunosc greșelile de cărucior pe care trebuie să le evite vara.

Vara este o perioadă distractivă pentru a lua bebelușii afară. Ei ajung să vadă cerul senin, să simtă temperaturi mai calde și să privească Mama Natură în toată gloria ei. Acesta este motivul pentru care părinții își scot bebelușii în cărucior la plimbare.

Le oferă bebelușilor o schimbare incredibilă de peisaj față de cei patru pereți cu care sunt obișnuiți. Și, deși aerul liber este benefic pentru bebeluși, vara poate fi o perioadă dificilă de parcurs. Mai ales atunci când manevrați căruciorul afară în soarele fierbinte.

Iată greșelile de cărucior pe care trebuie să le evitați în timpul verii.

Acoperirea căruciorului cu o pătură sau cu haina

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Poate părea o idee bună să să acoperiți cărucioarele bebelușilor cu o pătură pentru a ține soarele departe de fețele și corpurile lor. Dar, în realitate, punerea unei pături deasupra căruciorului este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care părinții le pot face atunci când ies cu bebelușii lor în timpul verii.

CITEȘTE ȘI:
Sindromul HELLP în sarcină: cauze, simptome, tratament

Potrivit Parents, indiferent de cât de groasă sau subțire este o pătură, efectul pe care îl dă căruciorului este acela de “cuptor”. Fără ca aerul să se poată mișca cu ușurință prin cărucior pentru a acționa ca un ventilator sau ca un aparat de aer condiționat, aerul din interiorul căruciorului pur și simplu stă.

Pe măsură ce stă, se încălzește. Și, făcând acest lucru, conform publicației, pune bebelușii la un risc mai mare de insolație sau de moarte subită de caldură.

Ieșiți afară când soarele este cel mai fierbinte

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Bebelușii nu își pot regla temperatura corpului până la câteva luni. Ca atare, dacă sunt scoși afară în timpul zilei, când soarele este cel mai arzator, riscă să se supraîncălzească grav sau chiar mai rău.

Potrivit WebMD, bebelușii nu-și pot regla temperatura corpului până la vârsta de aproximativ 11 săptămâni. Până atunci, ei se bazează pe părinții lor pentru a-i ajuta să-și mențină temperatura corpului stabilă. Acest lucru este incredibil de dificil de realizat atunci când soarele bate direct asupra bebelușilor în cel mai fierbinte moment al zilei.

Îmbrăcarea bebelușului cu prea multe haine

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Când părinții îmbracă bebelușii, îi îmbracă cu un strat în plus față de ceea ce poartă pentru a-i ajuta să se simtă confortabil. Cu toate acestea, acest lucru poate deveni o problemă atunci când soarele este sus pe cer și razele lovesc căruciorul.

CITEȘTE ȘI:
Cum încurajezi copilul să se joace singur

Acest lucru se datorează faptului că, atunci când sunt încapsulați într-un cărucior, mediul este mai cald decât în aer liber. Iar acel strat suplimentar de îmbrăcăminte devine mult prea cald pentru vremea de afară.

Bebelușii pot avea nevoie de fapt de mai puține haine atunci când sunt în cărucior în timpul verii. Acesta este un lucru pe care părinții vor trebui să îl ia în considerare atunci când își îmbracă bebelușii pentru o plimbare în cărucior.

A nu-i da bebelușului suficiente lichide sa bea

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Chiar dacă nu ei sunt cei care împing căruciorul, bebelușii se pot deshidrata în căldura verii ca pasageri ai căruciorului. Din acest motiv, trebuie să li se administreze mai multe lichide înainte, potențial în timpul și după plimbare pentru a rămâne hidratați.

Bebelușii care au mai puțin de șase luni au nevoie doar de lapte matern sau de lapte praf pentru a rămâne hidratați. Ei nu au nevoie și nici nu ar trebui să aibă apă.

Dacă bebelușii sunt scoși în aer liber atunci când soarele de vară este fierbinte, poate fi necesar să se hrănească mai des pentru ca bebelușii să rămână hidratați și sănătoși atunci când sunt în cărucior.

Nu verificați suficient de des copilul

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Mulți părinți presupun că doar pentru că bebelușii lor nu se plâng în cărucior sunt bine. Și, deși poate fi așa, ar putea exista și probleme la mijloc. Mai ales dacă bebelușii au nuanțele căruciorului ridicate atunci când se plimbă în timpul verii.

CITEȘTE ȘI:
Piure de avocado bebeluși 6 luni 1 an

Dacă bebelușii nu sunt verificați în timpul unei plimbări, părinții nu vor putea să își dea seama dacă le este cald, sunt uzi, însetați sau altele asemenea. Și din acest motiv, bebelușii trebuie verificați la intervale frecvente pentru a se asigura că sunt confortabili și fericiți.

Nu se mișcă suficient bebelușul în cărucior

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Dacă bebelușii stau nemișcați în cărucior, riscă ca acesta să se încălzească prea tare. Acest lucru se datorează faptului că nu există o briză transversală care să circule prin cărucior în timp ce acesta stă așezat. Și cu cât stă mai mult timp la soare, cu atât mai fierbinte devine și materialul căruciorului.

Pe măsură ce materialul se încălzește, și bebelușii se vor încălzi în cărucior. Și, ca urmare, vor fi expuși riscului de rănire din cauza căldurii.

Păstrarea bebelușului în cărucior pentru prea mult timp

Pexels-rodnae-productions-6849509

Când bebelușii sunt mici, plimbările în cărucior ar trebui să fie destul de scurte. Aceasta înseamnă între 20 și 30 de minute.

Pe măsură ce bebelușii cresc, este posibil sa se mărească timpul. Căruciorul le poate aduce bebelușilor disconfort. Iar între disconfort și căldură, lăsarea bebelușilor în cărucior prea mult timp este o greșeală pe care mulți părinți o fac.

Neaplicarea de cremă de protecție solară pentru bebeluș

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Bebelușii care au depășit vârsta de șase luni sunt încurajați să poarte protecție solară în fiecare zi. Acest lucru va împiedica pielea lor fragilă să se ardă la soare. Iar acest lucru este un lucru care reduce foarte mult riscul de cancer de piele în viitor, potrivit Skin Cancer Foundation.

CITEȘTE ȘI:
Ce să faci dacă copilul tău mic a supt o baterie

Mulți părinți uită să pună cremă de protecție solară pe bebelușii lor atunci când sunt în cărucior. Și pentru că ei cred că bebelușii vor sta la umbră, crema de protecție solară nu devine o prioritate.

Dar, pe măsură ce membrele ies la soare, șansele de arsură cresc. Lucru pe care nici părinții și nici părinții lor nu doresc să se întâmple atunci când bebelușii sunt în cărucior.

Să nu te plimbi în zonele umbrite

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

În general, există mai multe rute pe care părinții vor lua căruciorul atunci când ies la plimbare. Sunt șanse ca una dintre căi să fie mai umbrită decât celelalte. Dar, atunci când ies la plimbare, acest lucru nu este întotdeauna gândit și, ca urmare, bebelușii se trezesc cu un cărucior foarte fierbinte. Acesta este un lucru care poate duce la îmbolnăvirea lor sau la ceva mai rău.

Nu verificați căruciorul pentru piesele fierbinți

10 greșeli când plimbi bebelușul cu căruciorul vara pe care să le evitați

Adesea sunt trecute cu vederea părțile metalice și din plastic dur ale căruciorului atunci când soarele este fierbinte în timpul verii. Dar pentru că se pot încălzi rapid, acestea trebuie verificate des pentru a ne asigura că bebelușii nu se ard dacă ar trebui să le atingă. Un lucru care ar fi îngrozitor pentru părinți, dacă s-ar întâmpla.

CITEȘTE ȘI:
10 sfaturi pentru a preveni otrăvirea accidentală a copiilor mici

Important: Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

*Toate produsele recomandate de Organicsfood.ro sunt selectate de către echipa noastră editorială. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutați să câștigăm un mic comision din partea vânzătorului și astfel sa susținem scrierea de articole utile și de calitate.

notino.ro%20

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

vegis.ro

Ultimele Rețete