18.5 C
București
duminică, octombrie 2, 2022

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru un metabolism debordant

Această apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară este recomandată ca o băutură pentru a accelera metabolismul și a promova pierderea în greutate.

Putem profita de băuturile naturale și făcute în casă, cum ar fi apa cu mere și scorțișoară, pentru a începe să reducem consumul de băuturi industriale, care nu sunt benefice pentru sănătatea noastră.

Cu toate acestea, este important de reținut că astfel de băuturi nu sunt un substitut pentru mesele principale, ci o opțiune de hidratare, într-un mod sănătos. În acest fel, evităm să cădem în capcana consumului de băuturi toxice, care conțin cantități mari de zahăr și sodiu.

Putem aromatiza apa cu unele ingrediente naturale (cum ar fi lămâia, scorțișoara, portocala, printre altele) și, de asemenea, putem oferi un plus de nutrienți. Amestecul de mere și scorțișoară este o opțiune, dar există multe alte combinații pe care le putem încerca.

Beneficii apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară

Acest tip de băutură de detoxifiere este o formă de apă aromată, în care se aleg în special două ingrediente: scorțișoara și mărul.

Amestecul de mere roșii și scorțișoară este dulce, perfect pentru cei cu poftă de dulce. Pe de altă parte, amestecul de măr verde și lămâie, de exemplu, este perfect pentru cei cărora le plac băuturile mai răcoritoare.

CITEȘTE ȘI:
10 Obiceiuri de dimineață care te ajută să slăbești

Fie că alegem Royal Gala, Fuji, Red Delicious, Autumn Glory sau orice alt soi, adevărul este că, atâta timp cât fructul este roșu, băutura va fi dulce.

Contribuția merelor

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului
Merele, în toate varietățile lor, pe lângă faptul că pot fi savurate în mod natural, pot fi încorporate în sute de rețete, atât crude, cât și gătite.

Atunci când preparați apa de detoxifiere, cel mai bine este să optați pentru varianta roșie, deoarece tinde să ofere un gust mai dulce. Pe de altă parte, dacă preferăm o notă mai acidă, cea mai bună opțiune este cea verde. Oricum ar fi, trebuie să ținem cont de faptul că, în general, băuturile pe bază de mere tind să fie dulci.

Merele sunt o sursă bună de fibre, care susține digestia, previne constipația și ajută la asigurarea unei absorbții corecte a substanțelor nutritive.

Potrivit datelor Fundației Spaniole de Nutriție (FEN), acest fruct conține o anumită cantitate de potasiu și vitamina C, precum și flavonoide, procianidine și acizi organici.

În plus, potrivit experților LiveScience, acest fruct conține (deși într-o măsură mai mică) vitamina A, calciu și fier.

Conținând vitaminele A și C, care au un efect antioxidant, experții consideră că consumul acestui fruct ar putea ajuta la minimizarea efectului radicalilor liberi.

Conținutul scorțișoarei

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului
Infuzia de scorțișoară poate ajuta la calmarea poftei de mâncare. În plus, contribuie la o greutate sănătoasă.

Acest celebru condiment a fost folosit în gastronomie datorită gustului și aromei sale deosebite. Dar, dincolo de asta, experții FEN indică faptul că este o sursă naturală de proteine, fier, calciu, zinc, seleniu, vitaminele B6 și C, fenoli și aldehide.

CITEȘTE ȘI:
Carnea de iepure, beneficii calorii nutriție

Scortisoara are proprietăți antidiabetice, antiinflamatorii și antioxidante care pot contribui la sănătatea întregului organism și, în special, la reglarea glicemiei și a temperaturii corpului.

Se consideră că consumul său poate ajuta la accelerarea metabolismului și, astfel, favorizează pierderea în greutate.

Rețetă de băutură de apă de detoxifiere cu mere și scorțișoară

Dacă doriți să încercați băutura noastră de apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru a începe să adăugați wellness în timp ce atingeți greutatea ideală, iată rețeta.

Ingrediente

Preparare

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului
Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului

Savurați amestecul de mere și scorțișoară

Nu uitați că această băutură poate fi o bună completare a vieții de zi cu zi, atâta timp cât o consumați cu moderație, în cadrul unui stil de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele rețete