7 moduri de a-ți menține oasele și articulațiile sănătoase pentru mulți ani

Află cum poți să-ți protejezi sănătatea oaselor și articulațiilor prin dietă, exerciții fizice și alte factori de stil de viață. Citește acest articol pentru a descoperi 7 moduri simple și eficiente de a-ți menține oasele și articulațiile sănătoase pentru mulți ani.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
8 alimente pentru reducerea inflamației în artrită

Artrita este o afecțiune care afectează milioane de oameni la nivel global. Deoarece nu s-a descoperit încă un medicament care să vindece această boală, cercetătorii caută soluții naturale, ușor accesibile și fără efecte adverse. Nutriția cu alimente antiinflamatoare pare să joace un rol important în prevenirea și ameliorarea simptomelor neplăcute cauzate de această afecțiune.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Scleroza subcondrală a coloanei vertebrale: cauze, tratament

Scleroza subcondrală a coloanei vertebrale este o afecțiune dureroasă care afectează discurile și țesuturile din jurul coloanei vertebrale. Descoperiți cauzele acestei afecțiuni, precum și opțiunile de tratament disponibile. Aflați despre medicamente, proceduri chirurgicale și alte tratamente care pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la prevenirea agravării condiției. Scleroza subcondrală a coloanei vertebrale poate fi tratată cu succes cu medicamente, proceduri chirurgicale și alte tratamente, oferind îmbunătățirea calității vieții pacienților. Aflați despre cauzele și tratamentul sclerozei subcondrale a coloanei vertebrale și despre modul în care acesta poate ajuta la ameliorarea simptomelor.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Cum poți trata curbura coloanei vertebrale?

Afla cum poti trata curbura coloanei vertebrale in mod natural si eficient! Acest articol ofera informatii detaliate despre cum poți trata curbura coloanei vertebrale prin metode naturale, cum ar fi exercițiile de întindere, schimbarea alimentatiei si alte tratamente naturiste. Descopera toate informatiile de care ai nevoie pentru a trata curbura coloanei vertebrale!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Artrita, simptome, cauze, tratamente și sfaturi dietetice

Artrita poate fi dureroasă și debilitantă. Aflați ce sunt simptomele, cauzele și tratamentele disponibile pentru artrită și cum vă puteți îmbunătăți starea de sănătate prin sfaturi dietetice. Descoperiți care sunt tratamentele cele mai eficiente pentru a ameliora simptomele și a reduce inflamația asociată artritei.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Nevralgia de trigemen - simptome, cauze, diagnostic și tratament

Nevralgia de trigemen este o afecțiune care provoacă senzații dureroase asemănătoare unui șoc electric pe o parte a feței. Această afecțiune dureroasă cronică afectează nervul trigemen, care transportă senzațiile de la față la creier. Dacă suferiți de nevralgie trigeminală, chiar și o ușoară stimulare a feței – cum ar fi spălatul pe dinți sau machiajul […]

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Iaurtul îmbunătățește sănătatea oaselor la vârstnici

Un nou studiu a descoperit că consumul de iaurt este asociat cu o creștere a densității osoase a șoldului și un risc redus de osteoporoză la adulții în vârstă. Rezultatele lucrărilor științifice au fost publicate în revista Osteoporosis International. Relevanța problemei Osteoporoza este o boală cronică asociată cu rezistența osoasă redusă și un risc crescut […]

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Durerea în articulația cotului - care sunt cauzele

Durerea de cot are mai multe cauze potențiale, iar multe dintre ele sunt legate de leziuni sportive sau de suprasolicitare, cum ar fi cotul jucătorului de tenis și cotul jucătorului de golf. Alte cauze ale durerii articulației cotului pot include deteriorarea ligamentelor și a pungilor care înconjoară articulația.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Sindromul ars: entezopatia tendoanelor adductoare ale coapsei

Sindromul ARS este o boală care afectează tendoanele și ligamentele care se atașează la simfiză și la osul pubian. Inițial este de natură inflamatorie, apoi degenerativă-distrofică. Cauzate de eforturi repetitive și microtraumatisme repetitive. Se manifestă prin durere în zona abdomenului inferior și în zona inghinală, care crește odată cu abducția șoldului. Este diagnosticat pe baza […]

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
6 uleiuri esențiale pentru artrită

Un număr tot mai mare de cercetări sugerează că aromaterapia poate ajuta la ameliorarea durerii cauzate de artrită, deoarece uleiurile esențiale pentru artrită in multe cazuri. Acest articol explică noțiunile de bază din spatele uleiurilor esențiale și modul în care acestea acționează pentru a calma durerile cauzate de artrită.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI ➞
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii