Afecțiuni psihice

Sindromul PANDAS: simptome, diagnostic, tratament

Sindromul PANDAS este un grup de afecțiuni psihice care apar brusc la un copii după o infecție streptococică. Aflați despre cauze, simptome și tratament.

Litiu: Beneficii sănătate și efecte adverse

Litiul este un medicament pe care medicii îl prescriu persoanelor cu tulburare bipolară. Acesta poate ajuta la prevenirea și tratarea episoadelor maniacale și depresive. Litiul acționează prin stabilizarea stării de spirit a unei persoane. Date cheie Ce este litiul? Litiul este un element chimic care se găsește în natură și care este uneori utilizat în medicamente pentru tratarea anumitor boli mintale, cum ar fi tulburarea bipolară. Litiul poate trata mania acută, sau...

Anxietatea: simptome, cauze, diagnostic si tratament

Anxietatea este o tulburare mentală care se caracterizează prin sentimente de îngrijorare, nervozitate și neliniște. Este cea mai frecventă problemă de sănătate mintală din lume, afectând 19% din populația cu vârsta de peste 18 ani și a treia cauză de dizabilitate. Anxietatea este o problemă comună de sănătate mintală care poate fi dificil de tratat. Aflați mai multe despre simptomele, cauzele, diagnosticul și tratamentul anxietății.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro