12.6 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Tulburări digestive

Cancerul de vezică biliară: ce este, simptome, cauze și tratament

Cancerul de vezică biliară este un tip de cancer care debutează în țesutul interior al vezicii biliare. Aflați despre simptome, tratament, prevenire și multe altele.

Calculi biliari: tratamente, remedii, dietă și chirurgie

Calculii biliari sunt bucăți mici de pietre alcătuite din colesterol sau săruri biliare, care se formează în vezica biliară. Acest articol discută cauzele, simptomile si opțiunile de tratament pentru calculii biliari.

Bila leneșă: ce este, simptome, tratament și dietă

Vezica biliară leneșă este o afecțiune în care vezica biliară nu se golește corespunzător. Simptomele pot include balonare, gaze, greață, vărsături și durere. Aflați despre simptome, cauze, dietă și alte alternative pentru această afecțiune.

Apendicita acută: ce este, simptome, cauze și tratament

Apendicita acută se referă la inflamarea bruscă și severă a apendicelui. Aflați mai multe despre simptomele, cauzele și opțiunile de tratament ale acesteia aici.

Dieta pentru refluxul esofagian (gastric)

Dacă aveți probleme de reflux esofagian, această dietă este pentru tine. Ea va ajuta la ameliorarea simptomelor bolii de reflux gastric, cum ar fi arsurile la stomac, durerile toracice și dificultățile de înghițire.

Disbioza intestinală la adulți: cauze, simptome, tratament

Disbioza intestinală este o afecțiune în care numărul și tipul de bacterii și alți microbi din intestin nu sunt echilibrate. Aflați despre cauze, simptome, diagnostic și tratament.

Enterocolita, ce este și cum să o evitați, 8 sfaturi simple

Enterocolita este o inflamație a intestinului. Acest articol prezintă ce este enterocolita, cum să o preveniți și enumeră 8 sfaturi simple pentru a reduce riscul de a face enterocolită.

Sindromul de compartiment abdominal

Sindromul de compartiment abdominal este un complex de modificări patologice care apar pe fondul creșterii persistente a presiunii intraabdominale (PIA) și care determină dezvoltarea...

Ce poți mânca când ții dietă fără gluten? Ghidul începătorului

Începerea unei diete fără gluten poate fi o schimbare totală a dietei. S-ar putea să fie puțin copleșitor la început și cu siguranță există...

Boala celiacă: Simptome, cauze și tratament

Boala celiacă este o afecțiune autoimună care implică o reacție a sistemului imunitar la gluten. Glutenul este un nume general pentru un grup de...

Ultimele noutăți

- Advertisement -