6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Alimente

15 Cele mai bune alimente bogate in calciu. Întărirea oaselor, a dinților și a vaselor de sânge.

Află care sunt cele mai bune alimente bogate în calciu pe care să le incluzi în dieta ta pentru a te ajuta să îți întărești oasele și dinții.

Top 10 alimente bogate în magneziu. Beneficii și daune pentru organism

Cele mai bune 10 alimente bogate în magneziu, beneficiile și efectele magneziului. Magneziul este necesar în organism pentru producția de energie, imunitate, sănătatea sistemului cardiovascular și nervos

22 Alimente bogate în fibre care merită incluse în dieta ta

Alimentele bogate în fibre sunt excelente pentru un intestin sănătos, ceea ce poate îmbunătăți digestia și poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din...

9 Beneficii ale pepenelui roșu pentru sănătate

Vitaminele și substanțele nutritive din pepenele roșu pot fi benefice pentru corpul tău într-o varietate de moduri - de la sănătatea inimii la îngrijirea pielii. Aflați mai multe despre cele 9 beneficii ale pepenelui roșu pentru sănătate.

12 Alimente bogate în fier împotriva anemiei, a oboselii cronice și a creșterii în greutate

Alimente bogate în fier împotriva anemiei, a oboselii cronice și a creșterii în greutate. Pentru organismul nostru, fierul este un mineral care îndeplinește mai multe funcții importante, principala fiind transportul oxigenului prin organism de către celulele roșii din sânge, numite globule roșii.

Carnea de curcan este carnea pe care o recomandă nutriționiștii. De ce este mai sănătos decât puiul?

Află de ce carnea de curcan este carnea pe care o recomandă nutriționiștii. De ce este mai sănătos decât puiul?

Alimente de toamnă – ce merită să mănânci toamna?

Alegerea fructelor și legumelor de toamnă potrivite este importantă, deoarece acestea ne oferă o dietă bogată în vitamine și minerale valoroase.

Renunțarea la zahăr, beneficii majore pentru organism

Renunțarea la zahăr are multe beneficii pentru organismul dumneavoastră. De la pierderea în greutate până la un stil de viață mai sănătos, această listă...

Ce se întâmplă dacă mănânci un măr în fiecare zi

Ce se întâmplă dacă mănânci un măr în fiecare zi? totul despre beneficiile și daunele merelor și ce se întâmplă cu organismul tău dacă le mănânci în fiecare zi.

Calamar, o proteină fără carbohidrați

Calamarul, o proteină fără carbohidrați. Calmarul este format în întregime din țesut muscular, deci are multe proteine (15,58 grame la 100 de grame de produs), aproape deloc grăsimi (1,38 grame) și puțini carbohidrați (3,08 grame).

Ultimele noutăți

- Advertisement -