6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Condimente

Ce condimente și mirodenii se adaugă în supe și ciorbe?

Pentru a face gustul primelor feluri de mâncare mai viu și mai atractiv, gospodinele adaugă o varietate de condimente la supe si ciorbe. Este...

Ce condimente și mirodenii se adaugă la kebab?

Carnea gătită pe grătar se deosebește de fripturile prăjite la tigaie prin mirosul de fum și aroma unică a condimentelor. Pentru ca kebab-ul să...

Ce condimente și mirodenii se adaugă la hrișcă?

Hrișca este un lider în conținutul de proteine, vitaminele B, bogată în fosfor, fier, magneziu. Produsul cu un indice glicemic scăzut este deosebit de...

Sos thailandez Sriracha: ce este, calorii, beneficii si nutriție

Sosul Sriracha este un sos picant care provine din Thailanda. Acesta a devenit popular datorită aromei și căldurii sosului, folosit în numeroase feluri de mâncare și sosuri. Aflați mai multe despre caloriile, beneficiile și nutriția sosului sriracha aici.

La ce este bun turmericul și ce poți găti cu el?

Turmericul este un condiment bine cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare. Aflați despre beneficiile pentru sănătate și utilizările culinare ale turmericului.

Poți mânca frunze de roșii și ce să faci cu ele?

Ne apropiem de apogeul sezonului de vară al roșiilor, așa că adunăm toate informațiile posibile despre cum să profităm la maximum de această plantă...

Pentru ce este bun schinduful și cum să îl cultivați acasă

Schinduful este o plantă cu multe beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea colesterolului și a tensiunii arteriale. Poate provoca, de asemenea, unele efecte nedorite. Aflați mai multe despre schinduf aici.

10 Condimente care te ajută sa slăbești

Condimentele fac parte integrantă din bucătăria noastră. Oamenii le adaugă la mâncărurile principale, la deserturi și băuturi. In acest articol discutam despre 10 condimente care te ajută să slăbești. Află cum să folosești codimentele și cum să le adaugi în mesele tale in procesul de slăbire.

Rozmarin beneficii, efecte adverse și utilizare

Rozmarin beneficii, efecte adverse și utilizare. A fost folosit ca remediu acasă de ani de zile. Iată care sunt beneficiile și efectele secundare ale rozmarinului.

Hreanul beneficii sănătate calorii și nutriție

Hreanul beneficii sănătate calorii și nutriție. O porție de o lingură (15 grame) de hrean conține 7,2 calorii și 0,1 grame de grăsime. Un condiment sanatos.

Ultimele noutăți

- Advertisement -