AcasăAlimenteCondimente

Condimente

10 Condimente care te ajută sa slăbești

Condimentele fac parte integrantă din bucătăria noastră. Oamenii le adaugă la mâncărurile principale, la deserturi și băuturi. In acest articol discutam despre 10 condimente care te ajută să slăbești. Află cum să folosești codimentele și cum să le adaugi în mesele tale in procesul de slăbire.

Rozmarin beneficii, efecte adverse și utilizare

Rozmarin beneficii, efecte adverse și utilizare. A fost folosit ca remediu acasă de ani de zile. Iată care sunt beneficiile și efectele secundare ale rozmarinului.

Hreanul beneficii sănătate calorii și nutriție

Hreanul beneficii sănătate calorii și nutriție. O porție de o lingură (15 grame) de hrean conține 7,2 calorii și 0,1 grame de grăsime. Un condiment sanatos.

Piper negru beneficii sănătate și nutriție

Piper negru beneficii sănătate și nutriție. O lingură de piper negru conține 17 calorii, 0,7 grame de proteine, 4,4 grame de carbohidrați și 0,2 grame de grăsimi, 13% din valoarea zilnică de vitamina K, 10% din valoarea zilnică de fier și 18% din valoarea zilnică de mangan.

Dressing franțuzesc Informații nutriționale și beneficii pentru sănătate

Dressing franțuzesc nutriție beneficii sănătate. Dressingul franțuzesc conține 120 de calorii pe porție și 5 grame de carbohidrați. Nu are proteine, colesterol sau fibre.

Mustarul Dijon, un condiment francez clasic

Numit uneori muștar francez, muștarul dijon este un condiment versatil care a fost folosit de secole. Gustul său picant și înțepător este asemănător cu hreanul, dar mai blând, iar culoarea sa variază de la galben la maro-roșcat. Aflați care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui produs de bază francez. Ce este Mustarul Dijon Adesea considerat un partener al ketchup-ului, muștarul este un condiment clasic. Există mai multe tipuri de muștar, fiecare...

Câtă sare poți consuma pe zi? Noile reglementări FDA

Câtă sare poți consuma pe zi? Noile reglementări FDA privind sodiul. Vezi cata sare poți manca pentru a avea o dieta sănătoasă. Afla ce spun expertii FDA.

Scorțișoara beneficii pentru sănătate

Scorțișoară beneficii calorii nutriție. Descoperă ce este scorțișoara, de ce este bună scorțișoara pentru tine și cum poți folosi în dieta ta acest condiment.

Sos de soia

Sosul de soia este un element esențial al bucătăriei chineze și este folosit din ultimii 2200 de ani. Preparat din boabe de soia fermentate și grâu , sosul de soia este cel mai popular produs din soia la nivel mondial. Procesul de preparare a sosului poate provoca ușoare variații în aromă, textură și chiar beneficii și riscuri pentru sănătate. În acest articol, înțelegem ce este sosul de soia, tipurile...

Cimbrul

Cimbrul este la fel de bine cunoscut în bucătărie cât și în medicină. De asemenea, în medicină, este folosit și mai mult și mai divers, făcând parte din decocturi și infuzii folosite pentru inflamații, dureri de dinți, nevralgii, dureri articulare, unele probleme ale tractului gastro-intestinal și ale căilor respiratorii. Atunci când se folosește însă această plantă în fitoterapie, trebuie ținut cont de faptul că activitatea sa biologică poate provoca...

Coriandrul, beneficii sănătate, nutriție

Coriandru beneficii. Ce este această plantă? Ce beneficii pentru sănătate are daca il consumam? Ce putem face și cum acționează pentru sănătatea noastră.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro