Fructe

Graviola: Beneficii sănătate și Nutriție

Timp de secole, fructul arborelui graviola a fost folosit pentru a susține un sistem imunitar sănătos. Se crede că este una dintre cele mai puternice surse naturale de polifenoli și antrachinone. Aflați mai multe despre beneficii sănătate, nutriție și ce spun cercetatorii despre acest fruct.

Murele: 6 beneficii pentru sănătate + Nutriție

În timp ce multe fructe oferă o combinație minunată de nutriție și aromă, puține oferă la fel de multe beneficii impresionante pentru sănătate ca murele. Puteți folosi mure pentru a face o gustare sănătoasă, le puteți adăuga la micul dejun sau chiar le puteți folosi într-un fel de desert.

Curmalele pentru diabet: Beneficii și efecte secundare

În acest articol, aflăm care sunt beneficiile consumului de curmale, când și cât de mult să le consumați, cele mai bune moduri de a le mânca și efectele secundare ale acestora pentru un pacient cu diabet.

Fructele Kiwi: calorii, beneficii sănătate, nutriție

Fructele Kiwi calorii, beneficii sănătate, nutriție. Ce este fructul kiwi? De ce ar trebui să mâncăm kiwi? Iată o prezentare completă a fructului de kiwi, inclusiv a beneficiilor pe care ni le poate oferi, a diferitelor tipuri și a modului de consum.

Rodii calorii, beneficii sănătate nutriție

Rodii calorii, beneficii sănătate nutriție. Rodiile au beneficii nutriționale benefice pentru slăbit, dietă, dezvoltarea musculară, tensiune arterială, sănătatea creierului și multe altele. Citiți mai departe pentru a afla.

Perele, beneficii sănătate, calorii si nutriție

Perele beneficii sanatate calorii nutritie. Perele sunt fructe dulci sanatoase si gustoase, pline de fibre, antioxidanti, inclusiv vitamina C si sarace in calorii.

Mango, calorii nutriție și beneficii pentru sănătate

Mango, calorii nutritie si beneficii sanatate. Mango este un fruct populare bogat în vitamina A, C, E și K. Află despre nutriția și beneficiile sale pentru sănătate!

Fructul pasiunii, calorii nutriție și beneficii pentru sănătate

Fructul pasiunii, calorii nutritie si beneficii pentru sanatate. Aflati mai multe despre aceste fructe tropicale delicioase. Un fruct unic sanatos si nutritiv.

Prunele, calorii nutriție și beneficii pentru sănătate

Prunele calorii nutritie si beneficii pentru sanatate. Descoperiți beneficiile nutriționale și de sănătate ale prunelor. Sfaturi de sănătate de la nutritionisti.

Calorii nutriție și beneficii pentru sănătate ale piersicilor

Piersicile calorii si beneficii pentru sanatate. Sunt pline de nutrienti vitamine, potasiu, fibre si antioxidanti. Afla despre beneficiile lor pentru sanatate!

Lămâia un fruct care stimulează imunitatea, sănătatea pielii și slăbitul

Lamaia Beneficii Calorii Utilizari. Descopera lamaia un fruct minune ce stimulează imunitatea, ajuta pielea și slabitul. Afla totul despre calitatile lamiei.

Fructele Kiwi 10 motive pentru care trebuie să le mănânci

Fructele Kiwi 10 motive pentru care să le mananci. Descopera totul despre fructul Kiwi beneficii calorii nutrienti. Afla avantajele kiwi pentru sanatate.

Cate calorii au bananele top beneficii

Cate calorii au bananele top beneficii. Afla totul despre banane Vezi număr calorii, avantaje nutriționale, glucide, lipide, proteine, vitamine și minerale.

Capsuni beneficii calorii vitamine

Capsuni beneficii calorii vitamine. Descopera ce sunt capsunile si ce beneficii au pentru organism si sanatate. Afla cate calorii si vitamine au aceste fructe.

Ananas

Toată lumea știe că ananasul dulce și copt este folosit în salate, iaurturi și plăcinte. Mai puțini oameni știu că ananasul poate fi fermentat sau folosit pentru a face supă.  Și mai puțini au auzit că frunzele de ananas sunt folosite pentru a produce un înlocuitor ușor și durabil pentru piele, noi tipuri de țesături și nanolitieri, care au devenit o alternativă la plastic.  De asemenea, foarte puțini oameni știu că...

Caise

Pentru majoritatea oamenilor, caisele nu sunt altceva decât un fruct dulce de țară din care se pot face gemuri și prăjituri delicioase. De fapt, fructele de caise au efecte antioxidante, antibacteriene, antiinflamatorii și alte efecte farmacologice dovedite. Există însă și rețete dăunătoare asociate cu caisele, cum ar fi misterioasa vitamină B17, care se presupune că este extrasă din sâmburi de caise pentru a trata cancerul. Valori nutriționale 100 g NutrientiCantitateDZRCalciu, Ca13,00 mg1%Cupru,...

Avocado

Interesul pentru avocado a crescut constant în ultimii ani, dar se știu puține lucruri despre fructul de avocado, care poate semăna mai degrabă cu un dovleac de grădină . Există avocado negru, cu țepi, oval și avocado mare, sferic. De asemenea, unele dintre aceste varietăți diferă între ele cu până la un factor de trei în ceea ce privește mai multe elemente esențiale ale componenței chimice. Cu toate acestea, cu...

Afinele: Beneficii sănătate, nutritie & calorii

Afinele oferă antioxidanți, vitamine, minerale și suficiente calorii pentru a le face unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. În acest articol, aruncăm o privire mai atentă asupra afinelor și asupra unora dintre numeroasele beneficii pentru sănătate și proprietăți nutriționale ale acestui fruct popular.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro