12.6 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Fructe

8 Fructe de vară care te vor ajuta să slăbești rapid

Știm cu toții că fructele proaspete sunt bune pentru sănătatea noastră, dar știați că unele fructe sunt deosebit de bune pentru pierderea în greutate? 8 fructe de vară care te vor ajuta să slăbești rapid.

Grapefruit în diabet: argumente pro și contra. Cum afectează nivelul de zahăr din sânge?

Cercetările sugerează că naringenina din grapefruit poate scădea nivelul de zahăr din sânge - iar mecanismul său de acțiune este extrem de asemănător cu cel al metforminului. De aceea, este important să rețineți că utilizarea lor combinată poate duce la hipoglicemie.

12 alimente cu proprietăți calmante. Ce alimente ar putea fi o alternativă la analgezice?

Știați că există 12 alimente care s-au dovedit a avea proprietăți calmante? Aceste tipuri de alimente acționează prin faptul că acționează asupra receptorilor de durere din corpul uman.

Fructele de pădure și fructele te ajută să ai dinții mai albi

Fructele de pădure și fructele vă ajută să aveți dinți mai albi. Acestea sunt pline de antioxidanți care ajută la eliminarea radicalilor liberi și a oxidanților care cauzează pete pe dinți. Fructele de pădure conțin, de asemenea, acid malic care este un albitor natural al dinților.

Fructe împotriva demenței, depresiei și artritei

Nu a trecut nici măcar un secol de la momentul în care doar oamenii destul de bogați se puteau bucura de fructe proaspete, și...

Sorbet de mango: rețeta pas cu pas cu imagini

Dacă vă place fructul exotic mango, atunci ar trebui să încercați neapărat să faceți un sorbet cu el. Acest desert rece va pune în...

10 motive pentru a mânca pepene galben De ce este bun și pentru tine

Pepenele galben este un fruct delicios și răcoritor pe timp de vară. Este plin de nutrienți și compuși sănătoși care pot promova sănătatea inimii, reduce inflamația și combate cancerul.

Care este diferența dintre piersici și nectarine?

Piersicile și nectarinele sunt amândouă fructe, dar au pielea, pulpa și aroma diferite, mai ales când vine vorba de conserve de piersici vs. conserve de nectarine. Citește mai departe pentru a afla diferența dintre aceste două fructe delicioase.

Graviola: Beneficii sănătate și Nutriție

Timp de secole, fructul arborelui graviola a fost folosit pentru a susține un sistem imunitar sănătos. Se crede că este una dintre cele mai puternice surse naturale de polifenoli și antrachinone. Aflați mai multe despre beneficii sănătate, nutriție și ce spun cercetatorii despre acest fruct.

Murele: 6 beneficii pentru sănătate + Nutriție

În timp ce multe fructe oferă o combinație minunată de nutriție și aromă, puține oferă la fel de multe beneficii impresionante pentru sănătate ca murele. Puteți folosi mure pentru a face o gustare sănătoasă, le puteți adăuga la micul dejun sau chiar le puteți folosi într-un fel de desert.

Ultimele noutăți

- Advertisement -