6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Legume

Fructele și legumele ar trebui să fie decojite?

Mulți oameni decojesc fructele și legumele atunci când le gătesc. Dar adesea acest lucru nu este necesar. Coaja conține substanțe nutritive importante. Pe lângă asta, cojile de fructe și legume aruncate contribuie la schimbările climatice.

Fasole verde: beneficii sănătate, nutriție și rețete

Fasolea verde este una dintre cele mai benefice pentru sanatate, economice și durabile leguminoase care pot fi cultivate acasă. Iată nutriția, caloriile precum și câteva rețete rapide pentru fasole verde.

Fasole neagră: Beneficii sănătate și rețete

Astăzi există aproximativ 90 de soiuri de fasole. Una dintre aceste specii este fasolea neagră, care este considerată o plantă unică și rar distribuită....

Mazăre conservată: beneficii și contraindicații

Mazărea la conservă este un produs alimentar convenabil și nutritiv. Asociația Americană de Dietetică a dat mazărea la conservă sigiliul său de aprobare. Acest articol explorează beneficiile și contraindicațiile mazărei la conservă.

Germeni de năut: beneficii și contraindicații

Culturile de leguminoase germinate au un loc important într-o dietă sănătoasă. Boabele germinate au caracteristici complet diferite față de produsul uscat. În același timp,...

10 fapte surprinzătoare despre ridichi. Beneficii, cum să le mănânci

Ridichile sunt o sursă excelentă de vitamina C și sunt, de asemenea, bogate în fibre. Aflați mai multe despre această legumă versatilă în articolul nostru 10 fapte surprinzătoare despre ridichi.

Ce este humusul și cum să faci rețete acasă

Aflați ce este humusul și cum să îl preparați acasă cu aceste rețete inedite. Află cum gatesti humusul și cum să folosești acest aliment sănătos în dieta ta.

Poți mânca frunze de roșii și ce să faci cu ele?

Ne apropiem de apogeul sezonului de vară al roșiilor, așa că adunăm toate informațiile posibile despre cum să profităm la maximum de această plantă...

Vinetele crude: beneficii și nutriție. Sunt sigure pentru consum?

Este sigur să mâncăm vinete crude? Sunt sănătoase sau nu? Majoritatea oamenilor nu sunt siguri de beneficiile și nutriția pe care le oferă vinetele crude. Secretul pentru a te simți încrezător în a savura vinetele crude este să cunoști beneficiile consumului lor. Consumul lor nu numai că oferă organismului nutrienți și vitamine, dar scade și riscul de a suferi de anumite tipuri de cancer și alte boli, precum și promovează detoxifierea în sistemul digestiv.

Chipsurile de varză Kale: beneficii pentru sănătate

Chipsurile de varză kale sunt o gustare comestibilă crocantă făcută din frunze. Frunzele de kale sunt frunze de culoare verde închis. Gustarea crocantă este...

Ultimele noutăți

- Advertisement -