6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Plante si ierburi

Mărarul: Beneficii sănătate, nutriție contraindicații

Mărarul este una dintre cele mai cunoscute plante de la latitudinile noastre și este adesea adăugat la diverse feluri de mâncare. Este cultivat mai...

Potentilla anserina (iarba gâștei): beneficii, proprietăți, contraindicații

Proprietățile acestei plante au fost folosite cu succes în Evul Mediu de către vindecători și fitoterapeuți pentru a trata diverse afecțiuni și sunt chiar...

Cu ce să înlocuiești cafeaua cu 5 băuturi alternative fierbinți

Cafeaua este o băutură populară în întreaga lume. Din păcate, este și un diuretic și conține cofeină, care ne poate face nervoși. Află cinci alternative la cafea care sunt mai sănătoase și care pot fi consumate chiar și la locul de muncă!

Făina de arrowroot Informații nutriționale și beneficii sănătate

Făina de arrowroot este obținută din rizomul plantei arrowroot. Fără gluten, 1 cană din această făină are 457 de calorii, 113 grame de carbohidrați și 4,4 grame de fibre.

Ceaiul de tei: utilizări, beneficii și contraindicații

Ceaiul de tei este racoros si foarte sanatos. Consultati acest articol pentru a afla ce beneficii utilizari si contraindicatii are ceaiul din flori de tei.

Spanacul, beneficii sănătate, calorii, nutriție

Spanacul, beneficii sanatate, calorii, nutritie. Aflati beneficiile spanacului pentru sanatate si informatii nutritionale precum calorii, vitamine si minerale.

Pătrunjelul beneficii sănătate și nutriție

Patrunjelul beneficii sanatate si nutritie. Patrunjelul este mai mult decat un decor in farfurie. Afla beneficiile pentru sanatate ale acestei plante verzi.

Uleiul de arbore de ceai top utilizări și beneficii

Uleiul de arbore de ceai utilizari și beneficii. Totul despre uleiul de arbore de ceai, ce este si ce beneficii are pentru par si ten. Afla cum il poti folosi.

Ashwagandha 10 Beneficii pentru creier, tiroidă și mușchi

Ashwagandha beneficii pentru creier, tiroidă și mușchi. Descopera ce este Ashwagandha adaptogenul puternic pe care trebuie să-l consumați. Afla doza zilnica.

Urzica

În ciuda faptului că frunzele de urzică sunt mai des folosite în medicina populară, rizomii, semințele și inflorescențele au și ele un efect vindecător....

Ultimele noutăți

- Advertisement -