8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Uleiuri

Ulei de santal, beneficii, utilizări și efecte secundare

Descoperă avantajele și beneficiile incredibile pentru ulei de santal! Află cum poate ajuta la ameliorarea stresului și a simptomelor de anxietate, cum poți folosi uleiul de santal pentru beneficii cosmetice și care sunt efectele secundare mai puțin cunoscute. Explorăm toate acestea și mai mult, în acest articol dedicat uleiului de santal!

Eficacitatea uleiurilor esențiale pentru hemoroizi

În tratamentul hemoroizilor, uleiurile vegetale uleioase sau uleiurile de bază sunt folosite mai mult ca bază pentru diluarea substanțelor esențiale. Uleiurile stabile sunt cele mai potrivite în acest scop. În mod ideal, dacă au și un efect antiinflamator.

Uleiul de semințe de dovleac: Beneficii și utilizare în gătit și frumusețe

Uleiul de semințe de dovleac are un gust grozav ca al nucilor și adaugă o aromă plăcută oricărui fel de mâncare. În plus, este...

Unt de shea beneficii calorii, nutriție

Unt de shea beneficii calorii, nutriție. Caloriile, carbohidrații și beneficiile pentru sănătate ale untului de shea. Utilizare si metode de păstrare.

12 beneficii uimitoare ale uleiului de ricin

Uleiul de ricin este unul dintre cele mai bune uleiuri vindecătoare din natură. Descoperiți beneficiile uleiului de ricin și cum să vă îmbunătățiți sănătatea.

Ulei de semințe de struguri Nutriție și beneficii sănătate

Ulei de seminte de struguri calorii beneficii sanatate. Este bogat în antioxidanți și grăsimi sănătoase. Afla mai multe despre beneficiile sale pentru sănătate!

6 Uleiuri esențiale pentru disfuncția erectilă

Uleiuri esentiale pentru disfunctia erectila. Utilizarea uleiurilor esentiale este o modalitate naturala de a imbunatati anxietatea legata de disfunctia erectila.

Ulei de măsline Calorii Nutriție și Beneficii Sănătate

Ulei de masline calorii beneficii. O lingură de ulei de măsline are 119 calorii, 0 g proteine, 0 g carbohidrați și 14 g grăsimi. Contine vitamina E și K.

Ulei de argan pentru ten și păr Top 12 beneficii

Ulei de argan pentru ten și păr avantaje de top. Descoperă beneficiile uleiului de argan ce este și cum te ajută. Află cum îl folosești pentru păr si ten.

Uleiul de cuișoare ce este și cu ce te ajută

Uleiul de cuișoare. Descoperă rolul și beneficiile uleiului de cuișoare ce este și cum te ajută. Sfaturi și dovezi de la experți. Află cum sa îl folosești.

Ulei de argan

Ce este uleiul de argan Uleiul de argan este un ulei natural extras din sâmburii arborelui de argan (Argania spinosa), originar din Maroc. Bogat în...

Ulei de avocado beneficii pentru ten și păr

Ulei de avocado beneficii pentru ten și păr. Descoperă, calorii, beneficii pentru ten si par ale uleiului de avocado. Află cum te ajuta uleiul de avocado.

Ultimele noutăți