6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Strategii de mâncat sănătos

6 Cele mai șocante adevăruri despre industria fast-food

O industrie crudă, risipitoare și adesea înșelătoare.Modul în care este produsă, procesată și comercializată mâncarea de tip fa?st-food are efecte pe scară largă care,...

Făina de Konjac: beneficii, efecte secundare și utilizare

Făina Konjac este o făină bogată în fibre, fără gluten, obținută din rădăcina plantei konjac. Este săracă în calorii și bogată în proteine. Află ce beneficii pentru sănătate poți obține de la această făină - și vezi cum

Carbohidrații seara trebuie evitați?

Carbohidrații seara trebuie evitați? Este valabil acest avertisment? Cui se aplică? Este un mit sau nu faptul că nu putem mânca carbohidrați seara după ora 18:00?

10 Sfaturi să slăbești fără diete și sală de sport

10 Sfaturi să slăbești fără diete și sală de sport. Dacă nu ești încă pregătit pentru marea schimbare, încearcă câteva obiceiuri simple care te vor ajuta să arzi mai multe calorii

10 alimente care sunt foarte ușor de digerat

În acest articol detaliat, veți afla care sunt cele mai bune alimente ușor de digerat și care sunt cele mai bune modalități de a profita la maximum de nutrienții din ele.

3 Tipuri de brânză sănătoase pe care să le incluzi în dieta ta

Brânza este un aliment hrănitor și delicat. Aflați care sunt beneficiile celor trei tipuri de brânză sănătoase brânzeturi moi, brânzeturi tari și brânzeturi cremă.

6 Cele mai bune obiceiuri de pregătire a meselor recomandate de dieteticieni

6 Cele mai bune obiceiuri de pregătire a meselor recomandate de dieteticieni. Afla cum să pregătești mese sănătoase în avans, cum să porționezi corect alimentele și să le depozitezi corespunzător și cum să depozitezi fructele și legumele.

Apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară pentru accelerarea metabolismului

Această apă detoxifiantă cu mere și scorțișoară este recomandată ca o băutură pentru a accelera metabolismul și a promova pierderea în greutate.

5 obiceiuri alimentare sănătoase pentru stimularea metabolismului

5 obiceiuri alimentare sănătoase pentru stimularea metabolismului.

10 alimente să arăți mai tânără și mai sănătoasă

Vrei să arăți mult mai tânără și mai sănătoasă? Atunci probabil că ar trebui să faci câteva schimbări în dieta ta! Iată 10 alimente pentru a arăta mai tânără și mai sănătoasă. Află ce să mănânci pentru o sănătate de invidiat.

Ultimele noutăți

- Advertisement -