18.5 C
București
duminică, octombrie 2, 2022

Băutul de apă în fiecare dimineață mi-a dat mai multă energie și mi-a curățat pielea

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

De ce este bine să bei apă în fiecare dimineață când te trezești

Sigur, știm cu toții că este important să bem apă, dar după ce am început să beau apă dimineața, chiar când mă trezesc, în urmă cu câteva luni, am observat câteva schimbări semnificative.

Toată lumea are o rutină de dimineață pe care o urmează după ce sună ceasul deșteptător. Deși este diferită pentru fiecare – unora le place să se spele mai întâi pe dinți, în timp ce alții au nevoie de puțină cafea înainte de a putea funcționa cu adevărat – schimbarea unui singur lucru în timpul dimineții mi-a schimbat serios întreaga zi.

Acum, în loc să mă trezesc și să-mi iau telefonul sau să încep să iau micul dejun, fac altceva care mi-a dat mai multă energie și mi-a îmbunătățit drastic pielea: beau o cană mare de apă!

Nu numai că am văzut că pielea mea s-a îmbunătățit și arată mai “strălucitoare”, dar am observat că nivelul meu de energie a crescut imediat. Nu mai trebuie să aștept cafeaua pentru a mă pune pe picioare!

De ce este apa o băutură de tip A++?

Băutul de apă în fiecare dimineață mi-a dat mai multă energie și mi-a curățat pielea
Apa în fiecare dimineață mi-a dat mai multă energie și mi-a curățat pielea. Shutterstock

Ca dietetician înregistrat Amy Shapiro, MS, RD al Real Nutrition ne-a spus anterior, ca apa este într-adevăr cel mai bun lucru pe care trebuie să-l bei dimineața, înainte de orice altceva (inclusiv acea ceașcă de cafea), din cauza somnului nostru..

CITEȘTE ȘI:
13 lucruri pentru o viață mai sănătoasă pe care poate nu le știai

“Ne deshidratăm peste noapte, deoarece respirăm și transpirăm timp de peste 8 ore. Așa că rehidratarea este super importantă, iar începerea de la primul lucru permite îmbunătățirea energiei și a concentrării”, a spus ea.

Atât de mult din corpul nostru este alcătuit din apă, încât este absolut logic că hidratarea este o cheie majoră pentru a ne simți bine.

De aceea, experții recomandă consumul a aproximativ opt căni pe zi. Aș putea să stau aici și să enumăr beneficiile pe care le aduce o astfel de cantitate de apă în organism pe zi, dar unele dintre cele mai importante includ îmbunătățirea tensiunii arteriale, îmbunătățirea performanțelor la exerciții fizice și un risc mai mic de pietre la rinichi. Și toate acestea pot începe cu câteva căni imediat ce te trezești.

Cum mă simt dupa ce beau apă în fiecare dimineață

Persoană care deține o sticlă care toarnă apă pe pahar de băut
Apa în fiecare dimineață mi-a dat mai multă energie și mi-a curățat pielea

În ianuarie am început să mă întreb ce mici schimbări aș putea implementa în ziua mea pentru a o îmbunătăți și mi-am dat seama că nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât să încep imediat în fiecare zi. Am început să pregătesc în fiecare seară, înainte de culcare, un pahar de apă.

Apoi, când m-am trezit, mă așteptau cele 1-1.2 litri de apă filtrată (echivalentul a aproximativ trei căni). Este ca și cum aș fi pus hainele de antrenament cu o seară înainte – cu paharul plin și gata de plecare, mi s-a părut foarte ușor să apuc și să sorb din el în timp ce mă împiedic groggy din pat.

CITEȘTE ȘI:
Cum și de ce zahărul (și dulciurile în general) accelerează îmbătrânirea?

Una dintre cele mai imediate schimbări pe care am observat-o când am început să beau 2-3 căni de apă în fiecare dimineață a fost că trebuia să merg la baie mai devreme în fiecare zi. Apoi, digestia mea a început să se regleze. Apoi m-am trezit mai dispus să continui să beau apă pe tot parcursul zilei.

Acum, trei luni mai târziu, pielea mea este fină și hidratată și am observat că mă concentrez mai bine în timpul după-amiezelor lungi. Acest obicei este atât de înrădăcinat în mine acum încât, chiar dacă nu dorm acasă, mă asigur că o clasă de apă este pregătită și mă așteaptă, chiar dacă este într-o sticlă de apă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele rețete