• Sortează
  ...
 • Extract de lamaie Bio 50ml Cook 20,46 lei

  Extract de lamaie Bio 50ml Cook – o esenta pura de lamaie din agricultura ecologica, ideal pentru patiserie, inghetata, deserturi, iaurturi, bauturi si multe altele. Calitatea este pe primul loc in procesul de selectie a materiilor prime folosite de Cook, iar produsul este certificat ecologic. Sugestia de folosire este de 2 capace la 1 litru de produs preparat. Beneficii: Extract pur de lamaie din agricultura ecologica Calitate premium a produsului Certificat ecologic

 • Roll on blend din uleiuri esentiale SWEET DREAMS Bio 10ml 37,12 lei

  Roll-on blend din uleiuri esențiale SWEET DREAMS Bio 10ml: Mixul de uleiuri esențiale SWEET DREAMS de la Armina Bio ajută la combaterea insomniilor și relaxează organismul pentru un somn odihnitor, aplicat ușor datorită sticlutei cu mini roll-on. Ingrediente Bio din lavandă, trandafir, melisă și lemongrass pentru o acțiune calmantă și liniștitoare. Beneficii: 100% bio, ajută la combaterea insomniilor, ambalaj din sticlă.

 • Roll on blend din uleiuri esentiale FLU AWAY Bio 10ml 37,12 lei

  Roll-on blend din uleiuri esențiale FLU AWAY Bio 10ml: Mixul de uleiuri esențiale FLU AWAY de la Armina Bio previne și tratează răcelile și gripele, aplicat ușor datorită sticlutei cu mini roll-on. Ingrediente Bio din mentă, eucalipt, ienupăr și lavandă pentru o acțiune curativă puternică. Beneficii: 100% bio, previne și tratează răcelile și gripele, ambalaj din sticlă.

Închide
Preț
Recomandat pentru
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii