Balsam Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan

158.59 lei

Balsam Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan este un produs ecologic și delicat, cu ulei esențial de lime, pentru îngrijirea și parfumarea rufelor tale.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 158.59 lei -
4+ 155.41 lei 2%


Livrare estimată între 16 și 17 decembrie.

Balsam Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan 158.59 lei

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Cumpără în Siguranță

Balsam Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan este un produs ecologic și delicat, care îți oferă o soluție naturală și sigură pentru îngrijirea rufelor tale. Acest produs este realizat din ingrediente vegetale, care sunt biodegradabile și prietenoase cu pielea și mediul. Balsamul Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan conține ulei esențial de lime, care are proprietăți antiseptice, deodorante și revigorante. Uleiul de lime îți lasă rufele moi, curate și parfumate.

Balsamul Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan este potrivit pentru toate tipurile de țesături din bumbac, in, cânepă sau mixturi. Acest balsam are proprietatea de a elimina reziduurile de detergent din rufe și de a proteja fibrele, făcându-le mai ușor de călcat. De asemenea, acest balsam nu conține enzime, fosfați, parfumuri sintetice sau alte substanțe chimice. Poți folosi acest balsam atât în mașina de spălat, cât și la spălarea manuală.

Balsamul Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan este un produs certificat ecologic, care respectă standardele de producție și siguranță alimentară. Acest produs face parte din gama Sodasan, un brand recunoscut pentru calitatea și responsabilitatea sa față de natură și oameni. Poți avea încredere în acest balsam ca fiind cel mai bun pentru rufele tale și pentru planeta ta.

Caracteristici Balsam Bio pentru rufe cu Lime 5L Sodasan

  • Tip de produs: balsam pentru rufe
  • Beneficii: ecologic, biodegradabil, hipoalergenic
  • Recomandare: folosește-l pentru îngrijirea rufelor din bumbac, in, cânepă sau mixturi
  • Ingrediente: apă, acid citric*, alcool*, citrați, parfum*, surfactanți nonionici (glucozid), xantan gum*, lecitină*, citral*, limonen*, geraniol*, aloe vera* (*ingredient provenit din agricultura ecologică)
  • Certificat: ecologic
  • Ambalaj: bidon
  • Producător: Sodasan
  • Țara de origine: Germania

Condiții recomandate de depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Informații suplimentare

Greutate 5000 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.