24.5 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Beneficiile exercițiilor Dead Bug

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Ce sunt exercițiile Dead Bug și cum te ajută în rutina ta zilnică

În acest articol, veți găsi mai multe argumente pentru a include exercițiile dead bug în rutina dumneavoastră. Cunoașteți-le și începeți să le efectuați în mod regulat!

Dacă ești la început în lumea antrenamentelor și a fitness-ului, este probabil că nu ai auzit niciodată de exercițiile de tip “dead bug”? Cu toate acestea, ele sunt o alternativă excelentă de inclus în rutina ta săptămânală.

Cei care fac exerciții fizice în mod regulat caută în mod constant diferite exerciții pe care să le conceapă sau să le includă în rutina lor de antrenament. Prin urmare, trebuie luate în considerare toate alternativele posibile, cum ar fi exercițiile dead bug, o opțiune excelentă pentru a vă antrena în mod regulat.

Beneficiile exercițiilor dead bug
Beneficiile exercițiilor dead bug

Ce sunt exercițiile dead bug?

Exercițiile dead bug fac parte din metoda Pilates. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, efectuate frecvent de oricine face antrenamente de diferite tipuri în mod regulat.

Aceste tipuri de exerciții se concentrează pe dezvoltarea musculară în zona centrală a corpului. Performanța lor stimulează mușchii abdominali și oblici și implică, de asemenea, fesele, partea inferioară a spatelui, picioarele și brațele.

În plus, dead bug este considerat unul dintre cele mai bune exerciții pentru a întări regiunea lombară. Acest lucru este important deoarece această regiune are o șansă mai mare de accidentare dacă nu este atât de puternică pe cât ar trebui să fie.

CITEȘTE ȘI:
Cum iti faci un program de fitness pentru pierderea în greutate slăbit acasă

Beneficiile exercițiilor dead bug

Argumentele pentru a include acest tip de exerciții în rutina ta sunt numeroase și se bazează pe beneficiile pe care le oferă organismului tău. Din acest motiv, îți vom prezenta câteva dintre cele mai relevante.

Nu aveți nevoie de echipament

Antrenamentul fără niciun fel de echipament este un beneficiu important, nu numai pentru a economisi bani, ci și pentru confort. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să frecventați o sală de sport sau să cumpărați aparate complexe pentru a-l executa.

În plus, învățarea tehnicii de execuție poate fi foarte ușoară și are o probabilitate scăzută de accidentare. Eșecurile tehnice sunt ceva ce se întâmplă de obicei atunci când oamenii folosesc echipamente și nu știu cum să controleze greutățile exercițiului; mai ales dacă nu au o supraveghere adecvată.

Beneficiile exercițiilor dead bug
Beneficiile exercițiilor Dead Bug

Protejează zona lombară

Trebuie doar să te uiți la mișcarea care se realizează cu fiecare segment corporal în timpul executării exercițiului pentru a-ți da seama de accentul pus pe mușchii lombari.

Mișcările brațelor, împreună cu cele ale picioarelor, stimulează toți mușchii centrali ai corpului și evită orice extensie excesivă a zonei lombare. În acest fel, nu numai că vă tonifiați, dar reduceți și probabilitatea de accidentare.

Stabilitate și postură

Efectuarea corectă a exercițiilor dead bug stimulează și întărește toate grupele de mușchi din secțiunea mediană a corpului. Această întărire este foarte utilă pentru îmbunătățirea posturii și oferă, de asemenea, o mai bună stabilitate a corpului în general.

CITEȘTE ȘI:
Indicele de masă corporală (IMC): ce este și cum se măsoară

Poate funcționa chiar și ca un exercițiu pentru a completa izometrul plank, care necesită un anumit grad de forță în zona centrală. Găsiți o modalitate de a le include pe amândouă în rutina dvs. pentru a vă îmbunătăți rezultatele.

Ușurință și confort

Poziția de pornire a acestui exercițiu este foarte specială și de aceea se numește “dead bug”. Cu toate acestea, este ușor de realizat și nu veți simți niciun disconfort în timpul executării sale. Cu toate acestea, trebuie să găsiți o suprafață confortabilă pe care să vă sprijiniți corpul.

La început, execuția poate părea complexă, mai ales din cauza coordonării pe care o necesită mișcarea brațelor și a picioarelor, dar nu va dura mult timp pentru a o stăpâni.

Cum să efectuați exercițiile dead bug

Pentru a înțelege mai bine toate beneficiile sale, este necesar să înveți cum să efectuezi acest exercițiu și tot ceea ce trebuie să iei în considerare pentru a-l realiza.

Execuție

Beneficiile exercițiilor dead bug
Beneficiile exercițiilor dead bug

Un exercițiu care implică răbdare și tehnică

În ceea ce privește exercițiile pentru dead bug, ar trebui să le includeți în rutina dumneavoastră și să le efectuați în mod regulat pentru a obține toate beneficiile acestora. De asemenea, ar trebui să fiți consecvent, răbdător și să puneți un accent larg pe tehnică.

CITEȘTE ȘI:
Arderea grăsimilor în timpul mersului pe jos

Dacă credeți că îl executați greșit sau nu înțelegeți corect tehnica de execuție, puteți solicita ajutorul unui antrenor profesionist. În acest fel, expertul te va ajuta și să planifici o rutină specifică pentru obiectivele tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Ultimele rețete