• Filtre
 • Sortează
  ...
 • Brand: 
  Sare amara sare Epsom 1 kg Mix Brands 20.69 lei

  Sare amară sare Epsom 1 kg Mix Brands – Sarea amară, sau sulfatul de magneziu, este recunoscută pentru beneficiile utilizării externe sub formă de băi. Acest produs conține 100% sulfat de magneziu, oferindu-ți o soluție eficientă pentru reducerea oboselii, durerilor musculare și a senzației de picioare grele. Folosește-o pentru o experiență relaxantă de neuitat!

  Stoc epuizat

 • Brand: 
  Acid citric sare de lamaie 1 kg Mix Brands 32.39 lei

  Acid citric sare de lamaie 1 kg Mix Brands: Acidul citric sau sarea de lamaie este un aditiv alimentar versatil, utilizat in industria alimentara pentru conferirea unui gust placut de acid produselor. Este foarte solubil in apa, prin urmare poate fi adaugat si in sucuri, dulciuri, bomboane, jeleuri si fructe congelate. De asemenea, poate fi utilizat la prepararea bauturilor alcoolice: vinuri, bere etc. Beneficii: Amelioreaza gustul si aroma produselor Contribuie la inactivarea enzimelor oxidative Crește eficiența conservanților adăugați în alimente

  În stoc - Livrare rapidă

 • Brand: 
  Bicarbonat de sodiu 1 kg Mix Brands 18.96 lei

  Bicarbonatul de sodiu Mix Brands este un aliat indispensabil in gospodarie, oferind beneficii multiple pentru sanatate si igiena. Folosit ca aditiv alimentar sau curatitor, bicarbonatul de sodiu poate fi, de asemenea, un balsam de rufe natural. Ingredientul principal este 100% bicarbonat de sodiu, iar ambalajul de 1 kg este convenabil pentru uz casnic.

  Ofera beneficii multiple pentru sanatate si igiena.

  Potrivit atat pentru uz culinar, cat si pentru curatare.

  Un balsam de rufe natural, fara chimicale daunatoare.


  Livrare estimată între 29 și 30 octombrie.

Filtre Închide
Preț
Recomandat pentru
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii