6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Calorii alimente

Calorii Paine cu Secara Moara de lemn

Paine cu Secara Moara de lemn, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine cu Secara Moara de lemn. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Crispy cheese style snack K Classic

Crispy cheese style snack K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crispy cheese style snack K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Panemar Paine taraneasca 800g/paine

Panemar Paine taraneasca 800g/paine, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Panemar Paine taraneasca 800g/paine. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bio Fusilli Kaufland

Bio Fusilli Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bio Fusilli Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Dressing pentru salata cu iaurt Develey

Dressing pentru salata cu iaurt Develey, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Dressing pentru salata cu iaurt Develey. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Muștar fin Dijon Original Maille

Muștar fin Dijon Original Maille, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Muștar fin Dijon Original Maille. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pâine cu faine de secara Baia Sprie

Pâine cu faine de secara Baia Sprie, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pâine cu faine de secara Baia Sprie. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Dressing salata french frantuzesc Hellmans

Dressing salata french frantuzesc Hellmans, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Dressing salata french frantuzesc Hellmans. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salata de icre cu ceapa Nordika

Salata de icre cu ceapa Nordika, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salata de icre cu ceapa Nordika. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Migdale coapte Orlando

Migdale coapte Orlando, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Migdale coapte Orlando. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -