13.1 C
București
joi, martie 30, 2023

CATEGORIE

Altele

Calorii Bio Fusilli Kaufland

Bio Fusilli Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bio Fusilli Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salata de icre cu ceapa Nordika

Salata de icre cu ceapa Nordika, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salata de icre cu ceapa Nordika. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto

Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bruschete Pomodori Italiamo Lidl

Bruschete Pomodori Italiamo Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bruschete Pomodori Italiamo Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Extract de stevie Gerble

Extract de stevie Gerble, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Extract de stevie Gerble. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop’s

Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop's, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop's. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide Peo`s

Unt de arahide Peo`s, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide Peo`s. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland

Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte Noisette Auchan

Lapte Noisette Auchan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte Noisette Auchan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Glucoza

Glucoza, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Glucoza. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pasta cu vinete coapte Baba Ganoush Delhaize

Pasta cu vinete coapte Baba Ganoush Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pasta cu vinete coapte Baba Ganoush Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bioppermint tea

Bioppermint tea, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bioppermint tea. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Nescafe Gold Cappuccino Cremoso

Nescafe Gold Cappuccino Cremoso, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Nescafe Gold Cappuccino Cremoso. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Grill Vegetal Cris Tim

Grill Vegetal Cris Tim, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Grill Vegetal Cris Tim. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iced Cappuccino Jacobs

Iced Cappuccino Jacobs, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iced Cappuccino Jacobs. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pudra de bautura din soia cu cacao Solaris

Pudra de bautura din soia cu cacao Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pudra de bautura din soia cu cacao Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii PhD smart bar caramel crunch

PhD smart bar caramel crunch, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului PhD smart bar caramel crunch. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Praf de frisca Dr. Oetker

Praf de frisca Dr. Oetker, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Praf de frisca Dr. Oetker. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de Cocos si Migdale MERIDIAN

Unt de Cocos si Migdale MERIDIAN, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de Cocos si Migdale MERIDIAN. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Carnati afumați vegani Aivia

Carnati afumați vegani Aivia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Carnati afumați vegani Aivia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți