6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Altele

Calorii Bio Fusilli Kaufland

Bio Fusilli Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bio Fusilli Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salata de icre cu ceapa Nordika

Salata de icre cu ceapa Nordika, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salata de icre cu ceapa Nordika. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto

Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cappuccino Starbucks by Dolce Gusto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bruschete Pomodori Italiamo Lidl

Bruschete Pomodori Italiamo Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bruschete Pomodori Italiamo Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Extract de stevie Gerble

Extract de stevie Gerble, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Extract de stevie Gerble. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop’s

Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop's, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fructe si legume congelate pentru smoothie banane, mango, si kale Crop's. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide Peo`s

Unt de arahide Peo`s, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide Peo`s. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland

Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Măsline verzi busuioc fără samburi Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte Noisette Auchan

Lapte Noisette Auchan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte Noisette Auchan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Glucoza

Glucoza, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Glucoza. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -