8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Băuturi, calorii și valorile nutriționale

Calorii Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto

Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Santal Top Portocale 5%

Santal Top Portocale 5%, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Santal Top Portocale 5%. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Latte macchiato La Festa

Latte macchiato La Festa, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Latte macchiato La Festa. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cafea Jacobs 3 in 1 Classic

Cafea Jacobs 3 in 1 Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cafea Jacobs 3 in 1 Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sirop de zmeură Plafar

Sirop de zmeură Plafar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sirop de zmeură Plafar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Suc de mandarine Sol&Mar Lidl

Suc de mandarine Sol&Mar Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Suc de mandarine Sol&Mar Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Hazelnut drink Vemondo Milbona

Hazelnut drink Vemondo Milbona, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Hazelnut drink Vemondo Milbona. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Racoritoare 7 Up

Racoritoare 7 Up, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Racoritoare 7 Up. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte soia original Alpro

Lapte soia original Alpro, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte soia original Alpro. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu

Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cafea White Chocolate Mocha cu lapte degresat 2% Gloria Jeans

Cafea White Chocolate Mocha cu lapte degresat 2% Gloria Jeans, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cafea White Chocolate Mocha cu lapte degresat 2% Gloria Jeans. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Suc de portocale, mere, sfecla rosie si morcovi Olympus

Suc de portocale, mere, sfecla rosie si morcovi Olympus, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Suc de portocale, mere, sfecla rosie si morcovi Olympus. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Vitamin Aqua MG balance

Vitamin Aqua MG balance, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Vitamin Aqua MG balance. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Smoothie ananas, kiwi, lime de Azi

Smoothie ananas, kiwi, lime de Azi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Smoothie ananas, kiwi, lime de Azi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bautura din mei Isola Bio

Bautura din mei Isola Bio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bautura din mei Isola Bio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte proteic migdale sugar free Ecomil

Lapte proteic migdale sugar free Ecomil, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte proteic migdale sugar free Ecomil. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Arizona Blueberry White Tea

Arizona Blueberry White Tea, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Arizona Blueberry White Tea. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Santal mere minim 6%

Santal mere minim 6%, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Santal mere minim 6%. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rachiu

Rachiu, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rachiu. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bautura vegetală cu orez și cocos Fruugo

Bautura vegetală cu orez și cocos Fruugo, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bautura vegetală cu orez și cocos Fruugo. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți