6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Bauturi

Calorii Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto

Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Capsula cafea cu lapte Cafe au lait Nescafe Dolce Gusto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Santal Top Portocale 5%

Santal Top Portocale 5%, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Santal Top Portocale 5%. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Latte macchiato La Festa

Latte macchiato La Festa, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Latte macchiato La Festa. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cafea Jacobs 3 in 1 Classic

Cafea Jacobs 3 in 1 Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cafea Jacobs 3 in 1 Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sirop de zmeură Plafar

Sirop de zmeură Plafar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sirop de zmeură Plafar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Suc de mandarine Sol&Mar Lidl

Suc de mandarine Sol&Mar Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Suc de mandarine Sol&Mar Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Hazelnut drink Vemondo Milbona

Hazelnut drink Vemondo Milbona, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Hazelnut drink Vemondo Milbona. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Racoritoare 7 Up

Racoritoare 7 Up, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Racoritoare 7 Up. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte soia original Alpro

Lapte soia original Alpro, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte soia original Alpro. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu

Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mirinda cu gust de capsune afine si pepene rosu. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -