6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Pâine

Calorii Paine cu Secara Moara de lemn

Paine cu Secara Moara de lemn, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine cu Secara Moara de lemn. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Panemar Paine taraneasca 800g/paine

Panemar Paine taraneasca 800g/paine, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Panemar Paine taraneasca 800g/paine. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pâine cu faine de secara Baia Sprie

Pâine cu faine de secara Baia Sprie, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pâine cu faine de secara Baia Sprie. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paine toast graham Real quality

Paine toast graham Real quality, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine toast graham Real quality. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paine 4 Cereale Forno Todis

Paine 4 Cereale Forno Todis, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine 4 Cereale Forno Todis. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paine feliata toast mediteranean Bongrana

Paine feliata toast mediteranean Bongrana, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine feliata toast mediteranean Bongrana. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Penne MONTE BANATO

Penne MONTE BANATO, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Penne MONTE BANATO. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio

Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paine bio integrala de secara cu seminte de floarea soarelui Cereal Bio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Gustopan Toast alb clasic

Gustopan Toast alb clasic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Gustopan Toast alb clasic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Painici din ovaz integral Scottish rough Nairn’s

Painici din ovaz integral Scottish rough Nairn's, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Painici din ovaz integral Scottish rough Nairn's. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -