6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Cereale

Calorii Fulgi de porumb fara adaos de zahar Fortza

Fulgi de porumb fara adaos de zahar Fortza, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fulgi de porumb fara adaos de zahar Fortza. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fulgi de mei ecologici Pronat

Fulgi de mei ecologici Pronat, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fulgi de mei ecologici Pronat. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bio Quinoa Tricolore

Bio Quinoa Tricolore, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bio Quinoa Tricolore. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paste fainose din gris de grau integral farfalle Combino

Paste fainose din gris de grau integral farfalle Combino, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paste fainose din gris de grau integral farfalle Combino. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paste cous cous cu ou Monte Banato

Paste cous cous cu ou Monte Banato, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paste cous cous cu ou Monte Banato. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Paste din faina de naut

Paste din faina de naut, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Paste din faina de naut. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Faina de in bio Rapunzel

Faina de in bio Rapunzel, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Faina de in bio Rapunzel. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cereale Breakfast & Snack Fillies milk Delhaize

Cereale Breakfast & Snack Fillies milk Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cereale Breakfast & Snack Fillies milk Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cereale cu musli Solaris Plant

Cereale cu musli Solaris Plant, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cereale cu musli Solaris Plant. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Orez Basmati pur Tilda

Orez Basmati pur Tilda, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez Basmati pur Tilda. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -