8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Dulciuri

Calorii Biscuiți Galletti Barilla Mulino Bianco

Biscuiți Galletti Barilla Mulino Bianco, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiți Galletti Barilla Mulino Bianco. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Migdale in ciocolata K Classic

Migdale in ciocolata K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Migdale in ciocolata K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cornete de inghetata 365

Cornete de inghetata 365, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cornete de inghetata 365. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bezele Haribo

Bezele Haribo, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bezele Haribo. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Baton proteic Hy Pro Chocolate Cranberry All Stars

Baton proteic Hy Pro Chocolate Cranberry All Stars, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Baton proteic Hy Pro Chocolate Cranberry All Stars. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Prajiturica Zgloby

Prajiturica Zgloby, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Prajiturica Zgloby. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Gaufres au caramel Delhaize Mega Image

Gaufres au caramel Delhaize Mega Image, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Gaufres au caramel Delhaize Mega Image. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciocolata Alba Torras

Ciocolata Alba Torras, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata Alba Torras. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciocolata Neagra Fin Carre Bellarom Noir

Ciocolata Neagra Fin Carre Bellarom Noir, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata Neagra Fin Carre Bellarom Noir. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Biscino biscuiti cu ciocolata Lidl

Biscino biscuiti cu ciocolata Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscino biscuiti cu ciocolata Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Orez desert cu caise Dr. Oetker

Orez desert cu caise Dr. Oetker, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez desert cu caise Dr. Oetker. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Inghetata Cioccolatissimo Siviero Maria

Inghetata Cioccolatissimo Siviero Maria, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Inghetata Cioccolatissimo Siviero Maria. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciocolata cu lapte și migdale Cachet

Ciocolata cu lapte și migdale Cachet, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata cu lapte și migdale Cachet. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Alesto Mixed Fruits

Alesto Mixed Fruits, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Alesto Mixed Fruits. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii PowerXSystem Lemon Cheesecake Bar

PowerXSystem Lemon Cheesecake Bar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului PowerXSystem Lemon Cheesecake Bar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Baileys Chocolate Deluxe

Baileys Chocolate Deluxe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Baileys Chocolate Deluxe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Dulceata de visine La Grande Famiglia

Dulceata de visine La Grande Famiglia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Dulceata de visine La Grande Famiglia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Înghețată Gelatelli Crisp Cake Stracciatella

Înghețată Gelatelli Crisp Cake Stracciatella, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Înghețată Gelatelli Crisp Cake Stracciatella. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Poiana Chokotoff Intens

Poiana Chokotoff Intens, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Poiana Chokotoff Intens. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Inghetata Antarctica trio Napolitano

Inghetata Antarctica trio Napolitano, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Inghetata Antarctica trio Napolitano. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți