6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Fast Food

Calorii Cartofi cu ierburi Quarters

Cartofi cu ierburi Quarters, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cartofi cu ierburi Quarters. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Medalion de pui cu cascaval Selgros

Medalion de pui cu cascaval Selgros, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Medalion de pui cu cascaval Selgros. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Porumb fiert KFC

Porumb fiert KFC, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Porumb fiert KFC. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salad with chicken Select & Go Lidl

Salad with chicken Select & Go Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salad with chicken Select & Go Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sandwich Panemar pâine albă, feta, salam picant

Sandwich Panemar pâine albă, feta, salam picant, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sandwich Panemar pâine albă, feta, salam picant. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rice Quinoa Dish K Favourites

Rice Quinoa Dish K Favourites, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rice Quinoa Dish K Favourites. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Burger vegetal Via Trend

Burger vegetal Via Trend, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Burger vegetal Via Trend. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pui in 3 culori Pep&Pepper

Pui in 3 culori Pep&Pepper, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pui in 3 culori Pep&Pepper. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sandwich Brisket Green Up Papa Verde

Sandwich Brisket Green Up Papa Verde, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sandwich Brisket Green Up Papa Verde. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sandwich Triplu Bite

Sandwich Triplu Bite, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sandwich Triplu Bite. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -