6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Fructe

Calorii Mangustan

Mangustan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mangustan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Prune uscate Alesto

Prune uscate Alesto, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Prune uscate Alesto. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Merișoare Kaufland

Merișoare Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Merișoare Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Afine si Zmeură congelate DLL Delhaize

Afine si Zmeură congelate DLL Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Afine si Zmeură congelate DLL Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sour Cherry Golden Garden

Sour Cherry Golden Garden, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sour Cherry Golden Garden. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mix fructe Bio Organic lupilu bebe zmeura

Mix fructe Bio Organic lupilu bebe zmeura, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mix fructe Bio Organic lupilu bebe zmeura. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Afine Golden Garden

Afine Golden Garden, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Afine Golden Garden. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Smochine deshidratate Orchard

Smochine deshidratate Orchard, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Smochine deshidratate Orchard. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mix fructe de padure congelate Hortex

Mix fructe de padure congelate Hortex, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mix fructe de padure congelate Hortex. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Masline felii Metro Chef

Masline felii Metro Chef, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Masline felii Metro Chef. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -