6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Grasimi

Calorii Unt de arahide crocant Peo’s

Unt de arahide crocant Peo's, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide crocant Peo's. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide prajite natural Solaris

Unt de arahide prajite natural Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide prajite natural Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Jumari

Jumari, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Jumari. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de cocos MCT C8 Diet Food

Ulei de cocos MCT C8 Diet Food, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de cocos MCT C8 Diet Food. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de migdale

Unt de migdale, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de migdale. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar

Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Margarina Rama Classic

Margarina Rama Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Margarina Rama Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Crema de cocos UHT Blue Dragon

Crema de cocos UHT Blue Dragon, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crema de cocos UHT Blue Dragon. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide crocant Bio Allos

Unt de arahide crocant Bio Allos, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide crocant Bio Allos. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina

Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -