9.6 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Grasimi

Calorii Unt de arahide crocant Peo’s

Unt de arahide crocant Peo's, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide crocant Peo's. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide prajite natural Solaris

Unt de arahide prajite natural Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide prajite natural Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Jumari

Jumari, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Jumari. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de cocos MCT C8 Diet Food

Ulei de cocos MCT C8 Diet Food, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de cocos MCT C8 Diet Food. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de migdale

Unt de migdale, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de migdale. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar

Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide bio creamy Natur Pur Spar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Margarina Rama Classic

Margarina Rama Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Margarina Rama Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Crema de cocos UHT Blue Dragon

Crema de cocos UHT Blue Dragon, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crema de cocos UHT Blue Dragon. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de arahide crocant Bio Allos

Unt de arahide crocant Bio Allos, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de arahide crocant Bio Allos. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina

Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de nuca de cocos ECO Steaua divina. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt fara sare Hacendado

Unt fara sare Hacendado, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt fara sare Hacendado. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt de cocos Papamigdal

Unt de cocos Papamigdal, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt de cocos Papamigdal. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt cu continut redus de grasime 60% Proxi

Unt cu continut redus de grasime 60% Proxi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt cu continut redus de grasime 60% Proxi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei Floriol din semințe rapiță presat la rece

Ulei Floriol din semințe rapiță presat la rece, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei Floriol din semințe rapiță presat la rece. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Unt fara lactoza Mizo

Unt fara lactoza Mizo, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Unt fara lactoza Mizo. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei floarea soarelui Ulvex

Ulei floarea soarelui Ulvex, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei floarea soarelui Ulvex. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei din seminte de susan Solaris

Ulei din seminte de susan Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei din seminte de susan Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de cocos bio Kokomus

Ulei de cocos bio Kokomus, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de cocos bio Kokomus. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de Cocos Driedfruits

Ulei de Cocos Driedfruits, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de Cocos Driedfruits. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ulei de cocos

Ulei de cocos, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ulei de cocos. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți