8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Lactate

Calorii Iaurt cu afine Zott Jogobella

Iaurt cu afine Zott Jogobella, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt cu afine Zott Jogobella. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt grecesc 0% grasime Milbona

Iaurt grecesc 0% grasime Milbona, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt grecesc 0% grasime Milbona. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sana Meridian Agroind

Sana Meridian Agroind, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sana Meridian Agroind. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt Kaufland 0,1% cu capsuni K Classic

Iaurt Kaufland 0,1% cu capsuni K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt Kaufland 0,1% cu capsuni K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt cu granola Napolact Bio cu semințe si miere

Iaurt cu granola Napolact Bio cu semințe si miere, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt cu granola Napolact Bio cu semințe si miere. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt 2,7% cu piersici Activia Danone

Iaurt 2,7% cu piersici Activia Danone, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt 2,7% cu piersici Activia Danone. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt 2,8% Sim

Iaurt 2,8% Sim, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt 2,8% Sim. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt bifidus cu musli Oly

Iaurt bifidus cu musli Oly, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt bifidus cu musli Oly. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt natur 0% grăsime Yeo Valley

Iaurt natur 0% grăsime Yeo Valley, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt natur 0% grăsime Yeo Valley. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt dietetic 0% Prodlacta

Iaurt dietetic 0% Prodlacta, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt dietetic 0% Prodlacta. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt din lapte de bivolita 6.5 Colectar

Iaurt din lapte de bivolita 6.5 Colectar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt din lapte de bivolita 6.5 Colectar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt 0,1% cu visine Danone

Iaurt 0,1% cu visine Danone, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt 0,1% cu visine Danone. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt usor ecologic 0,1% Bioland

Iaurt usor ecologic 0,1% Bioland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt usor ecologic 0,1% Bioland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt 0% Vdegresat Vio

Iaurt 0% Vdegresat Vio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt 0% Vdegresat Vio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mini desert cu afine Muller

Mini desert cu afine Muller, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mini desert cu afine Muller. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt cremos 5% Pilos

Iaurt cremos 5% Pilos, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt cremos 5% Pilos. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Iaurt High protein zmeura+rodie Milbona

Iaurt High protein zmeura+rodie Milbona, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Iaurt High protein zmeura+rodie Milbona. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte batut 2% Romfulda

Lapte batut 2% Romfulda, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte batut 2% Romfulda. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chefir 3,3% grăsime Prodlacta

Chefir 3,3% grăsime Prodlacta, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chefir 3,3% grăsime Prodlacta. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Lapte cafea Spumabianca 3.2%

Lapte cafea Spumabianca 3.2%, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Lapte cafea Spumabianca 3.2%. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți