8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Legume

Calorii Mazare verde boabe Bonduelle

Mazare verde boabe Bonduelle, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mazare verde boabe Bonduelle. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva de fasole rosie Carrefour

Conserva de fasole rosie Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva de fasole rosie Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mazare verde fina Casa Taraneasca

Mazare verde fina Casa Taraneasca, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mazare verde fina Casa Taraneasca. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conopida Iglo Edeka

Conopida Iglo Edeka, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conopida Iglo Edeka. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fasole galbena Carrefour

Fasole galbena Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fasole galbena Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciuperci congelate Mega Image

Ciuperci congelate Mega Image, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciuperci congelate Mega Image. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rosii pasate Cirio

Rosii pasate Cirio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rosii pasate Cirio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Linte verde SanoVita

Linte verde SanoVita, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Linte verde SanoVita. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Broccoli congelat rapid Gradena

Broccoli congelat rapid Gradena, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Broccoli congelat rapid Gradena. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cartofi dulci Kaufland

Cartofi dulci Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cartofi dulci Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fasole verde pastai Penny

Fasole verde pastai Penny, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fasole verde pastai Penny. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Castraveti murati in saramura Drag de Romania

Castraveti murati in saramura Drag de Romania, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Castraveti murati in saramura Drag de Romania. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cartofi copti in coaja

Cartofi copti in coaja, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cartofi copti in coaja. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mancare de fasole in sos de tomate baked beans Heinz

Mancare de fasole in sos de tomate baked beans Heinz, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mancare de fasole in sos de tomate baked beans Heinz. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva sparanghel verde Cody

Conserva sparanghel verde Cody, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva sparanghel verde Cody. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sweet corn K classic

Sweet corn K classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sweet corn K classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Gazpacio andaluz

Gazpacio andaluz, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Gazpacio andaluz. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Spanac congelat K Classic

Spanac congelat K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Spanac congelat K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Castraveti murati Delhaize

Castraveti murati Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Castraveti murati Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva fasole boabe alba in sos tomat Kaufland

Conserva fasole boabe alba in sos tomat Kaufland, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva fasole boabe alba in sos tomat Kaufland. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți