8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Mancare Gatita

Calorii Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour

Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl

Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL

Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciorba de lobodă cu smântână

Ciorba de lobodă cu smântână, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciorba de lobodă cu smântână. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl

Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Piept de pui la cuptor. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl

Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Maintain & Sustain veggie Nutriento

Maintain & Sustain veggie Nutriento, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Maintain & Sustain veggie Nutriento. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez

Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tochitura moldoveneasca. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Supa de legume la conserva K Classic

Supa de legume la conserva K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Supa de legume la conserva K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tigaie pariziana Carrefour

Tigaie pariziana Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tigaie pariziana Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Fasole batuta Daniela’s

Fasole batuta Daniela’s, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Fasole batuta Daniela’s. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Orez cu lapte si scortisoara Fru Fru

Orez cu lapte si scortisoara Fru Fru, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez cu lapte si scortisoara Fru Fru. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sushi Nori Duet Carrefour

Sushi Nori Duet Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sushi Nori Duet Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Amestec de usturoi verde, sparanghel si creveți Sol&Mar Lidl

Amestec de usturoi verde, sparanghel si creveți Sol&Mar Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Amestec de usturoi verde, sparanghel si creveți Sol&Mar Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Humus cu muguri de pin Zein

Humus cu muguri de pin Zein, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Humus cu muguri de pin Zein. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Noodles cu amestec de legume Vitasia Lidl

Noodles cu amestec de legume Vitasia Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Noodles cu amestec de legume Vitasia Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Humus cu ardei copți Auchan

Humus cu ardei copți Auchan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Humus cu ardei copți Auchan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Naut cu mango și lapte de cocos Samsara

Naut cu mango și lapte de cocos Samsara, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Naut cu mango și lapte de cocos Samsara. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți