6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Mancare Gatita

Calorii Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour

Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva cu fasole boabe cu costiță Carrefour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl

Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sweet potato fries Cartofi dulci congelati Harvest Basket Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL

Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sarmale de post cu ciuperci VIA TREND SRL. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ciorba de lobodă cu smântână

Ciorba de lobodă cu smântână, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciorba de lobodă cu smântână. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl

Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ostropel de pui Cămara Noastră Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Piept de pui la cuptor. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl

Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tocăniță de cartofi Camara Noastră Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Maintain & Sustain veggie Nutriento

Maintain & Sustain veggie Nutriento, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Maintain & Sustain veggie Nutriento. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez

Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Mega Apetit Somon copt cu zucchini și sos bearnez. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tochitura moldoveneasca. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -