6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Mezeluri

Calorii Salam de porc Cris Tim

Salam de porc Cris Tim, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salam de porc Cris Tim. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rulada taraneasca de porc Kosarom

Rulada taraneasca de porc Kosarom, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rulada taraneasca de porc Kosarom. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rulada bevareza Dulano

Rulada bevareza Dulano, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rulada bevareza Dulano. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salam sârbesc fiert și afumat Fox

Salam sârbesc fiert și afumat Fox, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salam sârbesc fiert și afumat Fox. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Jambon Serrano feliat Auchan

Jambon Serrano feliat Auchan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Jambon Serrano feliat Auchan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Crenvursti din carne de porc 83% Pikok

Crenvursti din carne de porc 83% Pikok, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crenvursti din carne de porc 83% Pikok. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pate de porc Sadu

Pate de porc Sadu, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pate de porc Sadu. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Salam Comarnic Selgros

Salam Comarnic Selgros, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Salam Comarnic Selgros. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Carnati de Plescoi uscati si afumati Gusturi Romanesti

Carnati de Plescoi uscati si afumati Gusturi Romanesti, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Carnati de Plescoi uscati si afumati Gusturi Romanesti. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Parizer cu sunca vegan Aivia

Parizer cu sunca vegan Aivia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Parizer cu sunca vegan Aivia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -