8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Peste

Calorii Hering marinat Salmaris

Hering marinat Salmaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Hering marinat Salmaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ton intreg natur Saupiquet

Ton intreg natur Saupiquet, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ton intreg natur Saupiquet. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii File ton in ulei Delhaize

File ton in ulei Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului File ton in ulei Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva file macrou in ulei Neptun

Conserva file macrou in ulei Neptun, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva file macrou in ulei Neptun. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Filetti Scombrio Nixe

Filetti Scombrio Nixe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Filetti Scombrio Nixe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Somon in ulei cu legume Home Garden

Somon in ulei cu legume Home Garden, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Somon in ulei cu legume Home Garden. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tuna in brine Nixe

Tuna in brine Nixe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tuna in brine Nixe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pasta de peste din păstrăv si somon afumat

Pasta de peste din păstrăv si somon afumat, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pasta de peste din păstrăv si somon afumat. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Calcan

Calcan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Calcan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Creveti jumbo Deluxe Lidl

Creveti jumbo Deluxe Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Creveti jumbo Deluxe Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva ton bucati in suc propriu Blue Bay

Conserva ton bucati in suc propriu Blue Bay, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva ton bucati in suc propriu Blue Bay. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva de sardine in ulei vegetal King Oscar

Conserva de sardine in ulei vegetal King Oscar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva de sardine in ulei vegetal King Oscar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Icre de cod de Atlantic Nixe

Icre de cod de Atlantic Nixe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Icre de cod de Atlantic Nixe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva de sardine in ulei de masline Rex

Conserva de sardine in ulei de masline Rex, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva de sardine in ulei de masline Rex. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Cambula peste plat

Cambula peste plat, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cambula peste plat. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva de macrou file John West

Conserva de macrou file John West, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva de macrou file John West. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sardeluta marinata in vin Drag de Romania

Sardeluta marinata in vin Drag de Romania, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sardeluta marinata in vin Drag de Romania. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva macrou file Gran Mare

Conserva macrou file Gran Mare, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva macrou file Gran Mare. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Orez bob mediu Golden Sun

Orez bob mediu Golden Sun, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez bob mediu Golden Sun. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Calamar

Calamar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Calamar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți