6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Peste

Calorii Hering marinat Salmaris

Hering marinat Salmaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Hering marinat Salmaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Ton intreg natur Saupiquet

Ton intreg natur Saupiquet, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ton intreg natur Saupiquet. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii File ton in ulei Delhaize

File ton in ulei Delhaize, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului File ton in ulei Delhaize. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Conserva file macrou in ulei Neptun

Conserva file macrou in ulei Neptun, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Conserva file macrou in ulei Neptun. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Filetti Scombrio Nixe

Filetti Scombrio Nixe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Filetti Scombrio Nixe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Somon in ulei cu legume Home Garden

Somon in ulei cu legume Home Garden, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Somon in ulei cu legume Home Garden. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tuna in brine Nixe

Tuna in brine Nixe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tuna in brine Nixe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Pasta de peste din păstrăv si somon afumat

Pasta de peste din păstrăv si somon afumat, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Pasta de peste din păstrăv si somon afumat. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Calcan

Calcan, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Calcan. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Creveti jumbo Deluxe Lidl

Creveti jumbo Deluxe Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Creveti jumbo Deluxe Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -