6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Snacks-uri

Calorii Crispy cheese style snack K Classic

Crispy cheese style snack K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crispy cheese style snack K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Snacks cu sare Chio

Snacks cu sare Chio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Snacks cu sare Chio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir

Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde

Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc

Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl

Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chio crontanele smântâna și ierburi

Chio crontanele smântâna și ierburi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chio crontanele smântâna și ierburi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tortilla Barbeque Snack Day

Tortilla Barbeque Snack Day, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tortilla Barbeque Snack Day. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chipsuri fructe de mare Sol Mar

Chipsuri fructe de mare Sol Mar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chipsuri fructe de mare Sol Mar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day

Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți

- Advertisement -