9.6 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Snacks-uri

Calorii Crispy cheese style snack K Classic

Crispy cheese style snack K Classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Crispy cheese style snack K Classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Snacks cu sare Chio

Snacks cu sare Chio, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Snacks cu sare Chio. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir

Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Covrigi de Buzău cu Vin și Ulei de Măsline Boromir. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde

Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Sandwich cu branza feta, cascaval, ardei copt Branzarella Green Up Papa Verde. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc

Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Panemar Strudel cu branza de vaci 100g/buc. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl

Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Rondele de orez expandat cu chia și quinoa Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chio crontanele smântâna și ierburi

Chio crontanele smântâna și ierburi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chio crontanele smântâna și ierburi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Tortilla Barbeque Snack Day

Tortilla Barbeque Snack Day, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Tortilla Barbeque Snack Day. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chipsuri fructe de mare Sol Mar

Chipsuri fructe de mare Sol Mar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chipsuri fructe de mare Sol Mar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day

Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea

Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Biscuiti digestivi din faina integrala cu continut redus de grasimi Gullon

Biscuiti digestivi din faina integrala cu continut redus de grasimi Gullon, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiti digestivi din faina integrala cu continut redus de grasimi Gullon. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini

Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Grisine cu seminte de susan si mac Sfornatini. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Snack cu cașcaval congelat rapid

Snack cu cașcaval congelat rapid, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Snack cu cașcaval congelat rapid. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Covrigei de Buzau

Covrigei de Buzau, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Covrigei de Buzau. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Porumb prajit Mexicorn Mogyi

Porumb prajit Mexicorn Mogyi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Porumb prajit Mexicorn Mogyi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Orez cu lapte Rice Milk Dessert Pilos classic

Orez cu lapte Rice Milk Dessert Pilos classic, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez cu lapte Rice Milk Dessert Pilos classic. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Chipsuri de creveti Vitasia

Chipsuri de creveti Vitasia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chipsuri de creveti Vitasia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Alune invelite in ciocolata Sensations

Alune invelite in ciocolata Sensations, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Alune invelite in ciocolata Sensations. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Calorii Bio corn cakes Sondey

Bio corn cakes Sondey, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bio corn cakes Sondey. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Ultimele noutăți