Calorii Arahide crude Solaris

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Arahide crude Solaris

Calorii Arahide crude Solaris, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Arahide crude Solaris. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Arahide crude Solaris conține 584 de calorii care pot fi arse de 146 minute de mers pe jos, 49 minute de alergare (jogging), 65 minute de ciclism, 65 minute de înot, 195 minute de yoga, 195 minute de cumpărături sau 146 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Arahide crude Solaris reprezinta 29% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Arahide crude Solaris contine 584 kilocalorii sau o valoare energetica de 2443 kj. Este un aliment din categoria Seminte

Informații nutriționale

Produsul Arahide crude Solaris conține 44 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 16 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 26 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.84kCal/g)

584

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii58429% DZR
GrasimiGrăsimi44 g71% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați16 g11% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine26 g18% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...
CITEȘTE ȘI:
Calorii Seminte de floarea soarelui Citliyo

În cât timp arzi 584 de calorii?

Mers pe josMers pe jos146 minute
AlergareAlergare (moderat)49 minute
BicicletaBicicletă (moderat)65 minute
InotÎnot (freestyle)65 minute
GimnasticaGimnastică117 minute
BasketBaschet83 minute
FotbalFotbal73 minute
TenisTenis73 minute
YogaYoga195 minute
CumparaturiCumpărături195 minute
CuratenieCurățenie146 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Semințe de susan Penny

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate