Calorii scăriță afumata sergiana

Calorii Bacon Cris Tim

Valori nutriționale și proprietăți pentru Bacon Cris Tim

Calorii Bacon Cris Tim, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bacon Cris Tim. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Bacon Cris Tim conține 183 de calorii care pot fi arse de 46 minute de mers pe jos, 15 minute de alergare (jogging), 20 minute de ciclism, 20 minute de înot, 61 minute de yoga, 61 minute de cumpărături sau 46 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Bacon Cris Tim reprezinta 9% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Bacon Cris Tim contine 183 kilocalorii sau o valoare energetica de 767 kj. Este un aliment din categoria Mezeluri

Informații nutriționale

Produsul Bacon Cris Tim conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 17 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Medie (1.83kCal/g)

183

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1839% DZR
GrasimiGrăsimi12 g59% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g3% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine17 g38% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 183 de calorii?

Mers pe josMers pe jos46 minute
AlergareAlergare (moderat)15 minute
BicicletaBicicletă (moderat)20 minute
InotÎnot (freestyle)20 minute
GimnasticaGimnastică37 minute
BasketBaschet26 minute
FotbalFotbal23 minute
TenisTenis23 minute
YogaYoga61 minute
CumparaturiCumpărături61 minute
CuratenieCurățenie46 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton musli cereale si visine Nestle

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sos de rosii Passata di Pomodoro San Fabio

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii bacon cris tim

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Napolitane Adriatico Cocoa Wafer Dolce Vita
  Calorii Cappuccino fără zahar Amaroy
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii