21.5 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Calorii Baton cereale cu visine si afine Proxi

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Baton cereale cu visine si afine Proxi

Calorii Baton cereale cu visine si afine Proxi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Baton cereale cu visine si afine Proxi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Baton cereale cu visine si afine Proxi conține 375 de calorii care pot fi arse de 94 minute de mers pe jos, 31 minute de alergare (jogging), 42 minute de ciclism, 42 minute de înot, 125 minute de yoga, 125 minute de cumpărături sau 94 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Baton cereale cu visine si afine Proxi reprezinta 19% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Baton cereale cu visine si afine Proxi contine 375 kilocalorii sau o valoare energetica de 1569 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Baton cereale cu visine si afine Proxi conține 6 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 76 grame de carbohidrați, din care zaharuri 31 grame, 6 grame de proteine și 130 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.75kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Toblerone fruit & nut
375

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii37519% DZR
GrasimiGrăsimi6 g15% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați76 g79% DZR
Zahardin care: Zahar31 g
ProteineProteine6 g6% DZR
SareSare130 mg6% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 375 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 94 minute
Alergare Alergare (moderat) 31 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 42 minute
Inot Înot (freestyle) 42 minute
Gimnastica Gimnastică 75 minute
Basket Baschet 54 minute
Fotbal Fotbal 47 minute
Tenis Tenis 47 minute
Yoga Yoga 125 minute
Cumparaturi Cumpărături 125 minute
Curatenie Curățenie 94 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Baton Choco Cereal Bar Aptonia cu capsuni

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete