3.6 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Calorii Baza pentru paste Carbonara Maggi

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Baza pentru paste Carbonara Maggi

Calorii Baza pentru paste Carbonara Maggi, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Baza pentru paste Carbonara Maggi. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Baza pentru paste Carbonara Maggi conține 372 de calorii care pot fi arse de 93 minute de mers pe jos, 31 minute de alergare (jogging), 41 minute de ciclism, 41 minute de înot, 124 minute de yoga, 124 minute de cumpărături sau 93 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Baza pentru paste Carbonara Maggi reprezinta 19% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Baza pentru paste Carbonara Maggi contine 372 kilocalorii sau o valoare energetica de 1556 kj. Este un aliment din categoria Mancare Gatita

Informații nutriționale

Produsul Baza pentru paste Carbonara Maggi conține 13 grame de grăsimi, din care saturate 4 grame, 45 grame de carbohidrați, din care zaharuri 6 grame, 15 grame de proteine și 10040 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.72kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Supa crema de morcovi Panemar
372

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii37219% DZR
GrasimiGrăsimi13 g34% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate4 g
Numar carbohidratiCarbohidrați45 g50% DZR
Zahardin care: Zahar6 g
ProteineProteine15 g16% DZR
SareSare10040 mg437% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 372 de calorii?

Mers pe josMers pe jos93 minute
AlergareAlergare (moderat)31 minute
BicicletaBicicletă (moderat)41 minute
InotÎnot (freestyle)41 minute
GimnasticaGimnastică74 minute
BasketBaschet53 minute
FotbalFotbal46 minute
TenisTenis46 minute
YogaYoga124 minute
CumparaturiCumpărături124 minute
CuratenieCurățenie93 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Șnițel parizian de pui Auchan

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete