3.9 C
București
marți, decembrie 6, 2022

Calorii Biscottes Au Froment Careffour

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Biscottes Au Froment Careffour

Calorii Biscottes Au Froment Careffour, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscottes Au Froment Careffour. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Biscottes Au Froment Careffour conține 401 de calorii care pot fi arse de 100 minute de mers pe jos, 33 minute de alergare (jogging), 45 minute de ciclism, 45 minute de înot, 134 minute de yoga, 134 minute de cumpărături sau 100 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Biscottes Au Froment Careffour reprezinta 20% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Biscottes Au Froment Careffour contine 401 kilocalorii sau o valoare energetica de 1678 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Biscottes Au Froment Careffour conține 5 grame de grăsimi, din care saturate 1 grame, 75 grame de carbohidrați, din care zaharuri 7 grame, 13 grame de proteine și 100 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.01kCal/g)

401

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Role de oua Taiwan
Numar caloriiCalorii40120% DZR
GrasimiGrăsimi5 g12% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate1 g
Numar carbohidratiCarbohidrați75 g75% DZR
Zahardin care: Zahar7 g
ProteineProteine13 g13% DZR
SareSare100 mg4% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 401 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 100 minute
Alergare Alergare (moderat) 33 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 45 minute
Inot Înot (freestyle) 45 minute
Gimnastica Gimnastică 80 minute
Basket Baschet 57 minute
Fotbal Fotbal 50 minute
Tenis Tenis 50 minute
Yoga Yoga 134 minute
Cumparaturi Cumpărături 134 minute
Curatenie Curățenie 100 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Paprika Backed Snacks Snack Day

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete