2.5 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Calorii Biscuiți cu mac Melody

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Biscuiți cu mac Melody

Calorii Biscuiți cu mac Melody, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiți cu mac Melody. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Biscuiți cu mac Melody conține 457 de calorii care pot fi arse de 114 minute de mers pe jos, 38 minute de alergare (jogging), 51 minute de ciclism, 51 minute de înot, 152 minute de yoga, 152 minute de cumpărături sau 114 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Biscuiți cu mac Melody reprezinta 23% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Biscuiți cu mac Melody contine 457 kilocalorii sau o valoare energetica de 1912 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Biscuiți cu mac Melody conține 16 grame de grăsimi, din care saturate 6 grame, 69 grame de carbohidrați, din care zaharuri 8 grame, 10 grame de proteine și 1360 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.57kCal/g)

457

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Conserva sarmale Scandia
Numar caloriiCalorii45723% DZR
GrasimiGrăsimi16 g31% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate6 g
Numar carbohidratiCarbohidrați69 g61% DZR
Zahardin care: Zahar8 g
ProteineProteine10 g8% DZR
SareSare1360 mg59% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 457 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 114 minute
Alergare Alergare (moderat) 38 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 51 minute
Inot Înot (freestyle) 51 minute
Gimnastica Gimnastică 91 minute
Basket Baschet 65 minute
Fotbal Fotbal 57 minute
Tenis Tenis 57 minute
Yoga Yoga 152 minute
Cumparaturi Cumpărături 152 minute
Curatenie Curățenie 114 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Crackers integrali cu chimen si canepa produs copt

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete