-1 C
București
miercuri, februarie 1, 2023

Calorii Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day

Calorii Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day conține 414 de calorii care pot fi arse de 104 minute de mers pe jos, 34 minute de alergare (jogging), 46 minute de ciclism, 46 minute de înot, 138 minute de yoga, 138 minute de cumpărături sau 104 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day reprezinta 21% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day contine 414 kilocalorii sau o valoare energetica de 1732 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul Snack Day conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 2 grame, 62 grame de carbohidrați, din care zaharuri 26 grame, 13 grame de proteine și 1300 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.14kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Ridge Cut Crisps Sweet chilli flavour Lidl
414

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii41421% DZR
GrasimiGrăsimi12 g26% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate2 g
Numar carbohidratiCarbohidrați62 g61% DZR
Zahardin care: Zahar26 g
ProteineProteine13 g13% DZR
SareSare1300 mg57% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA
Calorii biscuiti cu migdale, caise, stafide și semințe de fenicul snack day

Calorii alte produse

[tableon id=1]

În cât timp arzi 414 de calorii?

Mers pe josMers pe jos104 minute
AlergareAlergare (moderat)34 minute
BicicletaBicicletă (moderat)46 minute
InotÎnot (freestyle)46 minute
GimnasticaGimnastică83 minute
BasketBaschet59 minute
FotbalFotbal52 minute
TenisTenis52 minute
YogaYoga138 minute
CumparaturiCumpărături138 minute
CuratenieCurățenie104 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Calculează-ți necesarul caloric

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Crema tartinabila ton Toppo Lidl

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Basic Information
years
kg
cm
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0

Ultimele rețete