Calorii înghețată proteică alive peach and muesli lidl

Calorii Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni

Valori nutriționale și proprietăți pentru Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni

Calorii Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni conține 492 de calorii care pot fi arse de 123 minute de mers pe jos, 41 minute de alergare (jogging), 55 minute de ciclism, 55 minute de înot, 164 minute de yoga, 164 minute de cumpărături sau 123 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni reprezinta 25% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni contine 492 kilocalorii sau o valoare energetica de 2059 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Biscuiți digestivi cu glazura ciocolata Poieni conține 26 grame de grăsimi, din care saturate 17 grame, 54 grame de carbohidrați, din care zaharuri 26 grame, 8 grame de proteine și 650 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.92kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Goji berry and chia 3B Raw Bar
492

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii49225% DZR
GrasimiGrăsimi26 g48% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate17 g
Numar carbohidratiCarbohidrați54 g45% DZR
Zahardin care: Zahar26 g
ProteineProteine8 g7% DZR
SareSare650 mg28% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 492 de calorii?

Mers pe josMers pe jos123 minute
AlergareAlergare (moderat)41 minute
BicicletaBicicletă (moderat)55 minute
InotÎnot (freestyle)55 minute
GimnasticaGimnastică98 minute
BasketBaschet70 minute
FotbalFotbal62 minute
TenisTenis62 minute
YogaYoga164 minute
CumparaturiCumpărături164 minute
CuratenieCurățenie123 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Tortillas Auchan

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii biscuiți digestivi cu glazura ciocolata poieni

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Iaurt 2,5% Paco
  Calorii Pizza quatro formaggi Real
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii