2.5 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Calorii Bors Olimpia

Trebuie să citești asta...

Valori nutriționale și proprietăți pentru Bors Olimpia

Calorii Bors Olimpia, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Bors Olimpia. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Bors Olimpia conține 3 de calorii care pot fi arse de 1 minute de mers pe jos, 0 minute de alergare (jogging), 0 minute de ciclism, 0 minute de înot, 1 minute de yoga, 1 minute de cumpărături sau 1 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Bors Olimpia reprezinta 0% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Bors Olimpia contine 3 kilocalorii sau o valoare energetica de 13 kj. Este un aliment din categoria Altele

Informații nutriționale

Produsul Bors Olimpia conține 0 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 0 grame de proteine și 20 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.03kCal/g)

3

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii30% DZR
GrasimiGrăsimi0 g17% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g60% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine0 g23% DZR
SareSare20 mg1% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 3 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 1 minute
Alergare Alergare (moderat) 0 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 0 minute
Inot Înot (freestyle) 0 minute
Gimnastica Gimnastică 1 minute
Basket Baschet 0 minute
Fotbal Fotbal 0 minute
Tenis Tenis 0 minute
Yoga Yoga 1 minute
Cumparaturi Cumpărături 1 minute
Curatenie Curățenie 1 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Vegan protein & greens Mocca My Protein

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Iaurt 0,1% cu fructul pasiunii Danone

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Basic Information
Activity Level
Your results:
Target calorie intake per day:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete