Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe

Valori nutriționale și proprietăți pentru Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe

Calorii Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe conține 432 de calorii care pot fi arse de 108 minute de mers pe jos, 33 minute de alergare (jogging), 48 minute de ciclism, 48 minute de înot, 144 minute de yoga, 144 minute de cumpărături sau 108 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe reprezinta 21.6% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe contine 432 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Cafea 4 in 1 cu Guarana Doncafe conține 12 grame de grăsimi, din care saturate 11 grame, 77 grame de carbohidrați, din care zaharuri 47 grame, 5 grame de proteine și 180 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.32kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Conserva sardine Kauffland
432

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii43221.6% DZR
GrasimiGrăsimi12 g24% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate11 g
Numar carbohidratiCarbohidrați77 g71% DZR
Zahardin care: Zahar47 g
ProteineProteine5 g5% DZR
SareSare180 mg8% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 432 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 108 minute
Alergare Alergare (moderat) 33 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 48 minute
Inot Înot (freestyle) 48 minute
Gimnastica Gimnastică 86 minute
Basket Baschet 62 minute
Fotbal Fotbal 54 minute
Tenis Tenis 54 minute
Yoga Yoga 144 minute
Cumparaturi Cumpărături 144 minute
Curatenie Curățenie 108 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Burta de vită fideluță Casa Gruia

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

?Citește și aceste articole:

 • Cum să îți recapeți culoarea părului după vopsire

  Descoperă secretele pentru a-ți recupera nuanța naturală a părului după vopsire. Îngrijire eficientă și sfaturi pentru un rezultat spectaculos.
 • Cel mai util kit: colagen, elastină și acid hialuronic

  Redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară cu ajutorul colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Oferă pielii tale vitalitatea și hidratarea necesare pentru un aspect tânăr și sănătos. Începe acum călătoria către o piele fermă și strălucitoare!
 • 9 Produse care merită incluse în îngrijirea pielii vara

  Descoperă care sunt cele 9 produse esențiale de inclus în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară, conform sfatului medicului dermatolog. Află cum să-ți protejezi și hidratezi pielea corespunzător în sezonul cald.
 • Cum să îți faci propria cremă de ochi naturală și anti-rid

  Nu ai nevoie de produse scumpe și pline de chimicale pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Poți să îți faci singură o cremă de ochi naturală și anti-rid, cu doar 4 ingrediente. Află cum în articolul nostru.
 • Rutina de îngrijire a tenului – 5 greșeli de evitat

  Cu ajutorul acestui articol, vei învăța cele mai comune greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a tenului și cum să le eviți. Descoperă cum să alegi produsele potrivite, ordinea corectă de aplicare și cât de des ar trebui să faci această rutină pentru a obține o piele sănătoasă și strălucitoare.
Calorii cafea 4 in 1 cu guarana doncafe

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

Calorii Wholewheat fusilli Baresa Lidl
Calorii Soya milk Asda
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii