Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Cappuccino clasic LaFesta

Valori nutriționale și proprietăți pentru Cappuccino clasic LaFesta

Calorii Cappuccino clasic LaFesta, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cappuccino clasic LaFesta. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Cappuccino clasic LaFesta conține 439 de calorii care pot fi arse de 110 minute de mers pe jos, 34 minute de alergare (jogging), 49 minute de ciclism, 49 minute de înot, 146 minute de yoga, 146 minute de cumpărături sau 110 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Cappuccino clasic LaFesta reprezinta 21.95% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Cappuccino clasic LaFesta contine 439 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Cappuccino clasic LaFesta conține 11 grame de grăsimi, din care saturate 11 grame, 81 grame de carbohidrați, din care zaharuri 58 grame, 3 grame de proteine și 160 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.39kCal/g)

439

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Suc Cirese Retter Bio
Numar caloriiCalorii43921.95% DZR
GrasimiGrăsimi11 g22% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate11 g
Numar carbohidratiCarbohidrați81 g75% DZR
Zahardin care: Zahar58 g
ProteineProteine3 g3% DZR
SareSare160 mg7% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 439 de calorii?

Mers pe josMers pe jos110 minute
AlergareAlergare (moderat)34 minute
BicicletaBicicletă (moderat)49 minute
InotÎnot (freestyle)49 minute
GimnasticaGimnastică88 minute
BasketBaschet63 minute
FotbalFotbal55 minute
TenisTenis55 minute
YogaYoga146 minute
CumparaturiCumpărături146 minute
CuratenieCurățenie110 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Rigatoni Italiamo Lidl

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii cappuccino clasic lafesta

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Cremwursti de porc extra Caroli
  Calorii Raw Shot ginger Urban Monkey
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii