Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Carlsberg fara alcool

Valori nutriționale și proprietăți pentru Carlsberg fara alcool

Calorii Carlsberg fara alcool, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Carlsberg fara alcool. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Carlsberg fara alcool conține 15 de calorii care pot fi arse de 4 minute de mers pe jos, 1 minute de alergare (jogging), 2 minute de ciclism, 2 minute de înot, 5 minute de yoga, 5 minute de cumpărături sau 4 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Carlsberg fara alcool reprezinta 0.75% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Carlsberg fara alcool contine 15 kilocalorii sau o valoare energetica de kj. Este un aliment din categoria Bauturi

Informații nutriționale

Produsul Carlsberg fara alcool conține 0 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 4 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 0 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mica (0.15kCal/g)

15

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii150.75% DZR
GrasimiGrăsimi0 g0% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați4 g95% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine0 g5% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 15 de calorii?

Mers pe josMers pe jos4 minute
AlergareAlergare (moderat)1 minute
BicicletaBicicletă (moderat)2 minute
InotÎnot (freestyle)2 minute
GimnasticaGimnastică3 minute
BasketBaschet2 minute
FotbalFotbal2 minute
TenisTenis2 minute
YogaYoga5 minute
CumparaturiCumpărături5 minute
CuratenieCurățenie4 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Smoothie Mango Delhaize

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Crackers cu seminte scortisoara Keta

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii carlsberg fara alcool

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Tiramisu Dalhaize
  Calorii Bautura Eco Soia cu sirop de agave Sanovita
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii