Calorii piept de pui gatit fara piele

Calorii Carnaciori Avastar

Valori nutriționale și proprietăți pentru Carnaciori Avastar

Calorii Carnaciori Avastar, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Carnaciori Avastar. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Carnaciori Avastar conține 279 de calorii care pot fi arse de 70 minute de mers pe jos, 23 minute de alergare (jogging), 31 minute de ciclism, 31 minute de înot, 93 minute de yoga, 93 minute de cumpărături sau 70 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Carnaciori Avastar reprezinta 14% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Carnaciori Avastar contine 279 kilocalorii sau o valoare energetica de 1167 kj. Este un aliment din categoria Carne

Informații nutriționale

Produsul Carnaciori Avastar conține 23 grame de grăsimi, din care saturate 8 grame, 2 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 15 grame de proteine și 1470 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.79kCal/g)

279

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii27914% DZR
GrasimiGrăsimi23 g75% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate8 g
Numar carbohidratiCarbohidrați2 g3% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine15 g22% DZR
SareSare1470 mg64% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 279 de calorii?

Mers pe josMers pe jos70 minute
AlergareAlergare (moderat)23 minute
BicicletaBicicletă (moderat)31 minute
InotÎnot (freestyle)31 minute
GimnasticaGimnastică56 minute
BasketBaschet40 minute
FotbalFotbal35 minute
TenisTenis35 minute
YogaYoga93 minute
CumparaturiCumpărături93 minute
CuratenieCurățenie70 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Rahat Trandafiri Zaharni Zavodi

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Amestec de pui pentru ciorba Fragedo

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii carnaciori avastar

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Migdale fulgi 100% naturale EcoNatur
  Calorii Carne de curcan afumata Royal Turkey
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii