Calorii cottage cheese 4% milkeria

Calorii Cașcaval feliat Pilos Morski cheese

Valori nutriționale și proprietăți pentru Cașcaval feliat Pilos Morski cheese

Calorii Cașcaval feliat Pilos Morski cheese, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cașcaval feliat Pilos Morski cheese. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Cașcaval feliat Pilos Morski cheese conține 344 de calorii care pot fi arse de 86 minute de mers pe jos, 26 minute de alergare (jogging), 38 minute de ciclism, 38 minute de înot, 115 minute de yoga, 115 minute de cumpărături sau 86 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Cașcaval feliat Pilos Morski cheese reprezinta 17% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Cașcaval feliat Pilos Morski cheese contine 344 kilocalorii sau o valoare energetica de 1439 kj. Este un aliment din categoria Branzeturi

Informații nutriționale

Produsul Cașcaval feliat Pilos Morski cheese conține 26 grame de grăsimi, din care saturate 18 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 26 grame de proteine și 1500 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.44kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Telemea de bivolita 365
344

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii34417% DZR
GrasimiGrăsimi26 g68% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate18 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g2% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine26 g30% DZR
SareSare1500 mg65% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 344 de calorii?

Mers pe josMers pe jos86 minute
AlergareAlergare (moderat)26 minute
BicicletaBicicletă (moderat)38 minute
InotÎnot (freestyle)38 minute
GimnasticaGimnastică69 minute
BasketBaschet49 minute
FotbalFotbal43 minute
TenisTenis43 minute
YogaYoga115 minute
CumparaturiCumpărături115 minute
CuratenieCurățenie86 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Paine cu faina neagra si secara Panifcom

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii cașcaval feliat pilos morski cheese

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Calorii Ciocolata cu nuci si miere Heidi
  Calorii Saratele chimen Giprod
  Închide Coșul Meu
  Închide Wishlist
  Închide
  Închide
  Categorii