24.5 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Calorii Chips Chio Barbeque

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Chips Chio Barbeque

Calorii Chips Chio Barbeque, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chips Chio Barbeque. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Chips Chio Barbeque conține 516 de calorii care pot fi arse de 129 minute de mers pe jos, 43 minute de alergare (jogging), 57 minute de ciclism, 57 minute de înot, 172 minute de yoga, 172 minute de cumpărături sau 129 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Chips Chio Barbeque reprezinta 26% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Chips Chio Barbeque contine 516 kilocalorii sau o valoare energetica de 2160 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Chips Chio Barbeque conține 33 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 48 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 7 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.16kCal/g)

516

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii51626% DZR
GrasimiGrăsimi33 g58% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați48 g37% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine7 g5% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 516 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 129 minute
Alergare Alergare (moderat) 43 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 57 minute
Inot Înot (freestyle) 57 minute
Gimnastica Gimnastică 103 minute
Basket Baschet 74 minute
Fotbal Fotbal 64 minute
Tenis Tenis 64 minute
Yoga Yoga 172 minute
Cumparaturi Cumpărături 172 minute
Curatenie Curățenie 129 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Biscuiți cu cereale integrale si lapte Delhaize

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Beef jerky classic Zimbo

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete