24.5 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Calorii Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea

Calorii Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea conține 449 de calorii care pot fi arse de 112 minute de mers pe jos, 37 minute de alergare (jogging), 50 minute de ciclism, 50 minute de înot, 150 minute de yoga, 150 minute de cumpărături sau 112 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea reprezinta 22% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea contine 449 kilocalorii sau o valoare energetica de 1879 kj. Este un aliment din categoria Snacks-uri

Informații nutriționale

Produsul Chipsuri de sorici cu plante aromatice Țara Mea conține 19 grame de grăsimi, din care saturate 6 grame, 6 grame de carbohidrați, din care zaharuri 1 grame, 65 grame de proteine și 1900 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.49kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Porridge Schokolade Kaufland
449

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii44922% DZR
GrasimiGrăsimi19 g37% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate6 g
Numar carbohidratiCarbohidrați6 g5% DZR
Zahardin care: Zahar1 g
ProteineProteine65 g58% DZR
SareSare1900 mg83% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

[tableon id=1]

În cât timp arzi 449 de calorii?

Mers pe josMers pe jos112 minute
AlergareAlergare (moderat)37 minute
BicicletaBicicletă (moderat)50 minute
InotÎnot (freestyle)50 minute
GimnasticaGimnastică90 minute
BasketBaschet64 minute
FotbalFotbal56 minute
TenisTenis56 minute
YogaYoga150 minute
CumparaturiCumpărături150 minute
CuratenieCurățenie112 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Calculează-ți necesarul caloric

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Snack din porumb cu sare Star Snacks StarFoods

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete