Calorii Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl

Trebuie să vezi asta

vegis.ro%20

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl

Calorii Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl conține 411 de calorii care pot fi arse de 103 minute de mers pe jos, 34 minute de alergare (jogging), 46 minute de ciclism, 46 minute de înot, 137 minute de yoga, 137 minute de cumpărături sau 103 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl reprezinta 21% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl contine 411 kilocalorii sau o valoare energetica de 1720 kj. Este un aliment din categoria Altele

Informații nutriționale

Produsul Ciocolata calda Bautura Instant cu gust de cacao Bellarom Lidl conține 8 grame de grăsimi, din care saturate 6 grame, 78 grame de carbohidrați, din care zaharuri 66 grame, 6 grame de proteine și 850 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (4.11kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Smantana 12% Kaufland
411

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii41121% DZR
GrasimiGrăsimi8 g17% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate6 g
Numar carbohidratiCarbohidrați78 g77% DZR
Zahardin care: Zahar66 g
ProteineProteine6 g6% DZR
SareSare850 mg37% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

Calorii alte produse

Loading ...

În cât timp arzi 411 de calorii?

Mers pe josMers pe jos103 minute
AlergareAlergare (moderat)34 minute
BicicletaBicicletă (moderat)46 minute
InotÎnot (freestyle)46 minute
GimnasticaGimnastică82 minute
BasketBaschet59 minute
FotbalFotbal51 minute
TenisTenis51 minute
YogaYoga137 minute
CumparaturiCumpărături137 minute
CuratenieCurățenie103 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Suc de catina Agita ma Melissimo

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
notino.ro%20
vegis.ro

Ultimele Rețete