21.5 C
București
duminică, octombrie 2, 2022

Calorii Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka

Trebuie să citești asta...

Organics Food
Organics Foodhttps://organicsfood.ro
Corpul tău este un templu, doar dacă îl tratezi ca atare. Mănâncă sănătos, gândește sănătos, trăiește mult și intens! Optând pentru o alimentație sănătoasă, îi asiguri organismului tău combustibilul și catalizatorii de care are nevoie pentru o viață plină de energie și bucurie.

Valori nutriționale și proprietăți pentru Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka

Calorii Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka conține 553 de calorii care pot fi arse de 138 minute de mers pe jos, 46 minute de alergare (jogging), 61 minute de ciclism, 61 minute de înot, 184 minute de yoga, 184 minute de cumpărături sau 138 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka reprezinta 28% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka contine 553 kilocalorii sau o valoare energetica de 2314 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informații nutriționale

Produsul Ciocolata cu alune intregi si caramel Milka conține 35 grame de grăsimi, din care saturate 17 grame, 52 grame de carbohidrați, din care zaharuri 51 grame, 6 grame de proteine și 390 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (5.53kCal/g)

CITEȘTE ȘI:
Calorii Condiment cu ulei de masline Adazia
553

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii55328% DZR
GrasimiGrăsimi35 g58% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate17 g
Numar carbohidratiCarbohidrați52 g38% DZR
Zahardin care: Zahar51 g
ProteineProteine6 g4% DZR
SareSare390 mg17% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 553 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 138 minute
Alergare Alergare (moderat) 46 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 61 minute
Inot Înot (freestyle) 61 minute
Gimnastica Gimnastică 111 minute
Basket Baschet 79 minute
Fotbal Fotbal 69 minute
Tenis Tenis 69 minute
Yoga Yoga 184 minute
Cumparaturi Cumpărături 184 minute
Curatenie Curățenie 138 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sos de Maioneza cu usturoi Olympia

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate

Imperial
Metric
Informații de bază
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0
- Advertisement -

Ultimele rețete